Månedsmagasinet på Costa del Sol

Så er oktober over oss for fullt, men været er forhåpentlig fremdeles veldig bra her på Solkysten – i alle fall sett med våre regn-trette norske øyne.

Foreningens lokaler er som vanlig åpen for matservering hver dag fra kl. 11.00 – 15.30 (lørdag til kl. 14.30), og ukens meny listes alltid opp på våre Facebook-sider. Kjente og kjære retter, flott tilberedt og veeeeldig velsmakende.

Foreningens tur til Cordoba ble fulltegnet på et par dager. Det var leit at så mange som fremdeles befant seg i Norge da listen ble hengt opp, ikke kunne skrive seg på. Det haglet med meldinger om at folk ville være med, men det er selvsagt umulig å skrive dem på for oss i styret. I fremtiden må man eventuelt få noen man kjenner til å registrere seg for dem. Det er dessverre eneste mulighet, bortsett fra at vi ikke kommer til å henge opp påtegningslister så lenge før den aktuelle turen neste gang. Det vil jo gi interesserte større sjanse til å rekke å komme ned her ‘i tide’.

Jubileumsfesten skjer på La mar salá på den 21. oktober

Neste tur blir ellers til jubileumsutstillingen for Picasso i Málaga. Full rulle med guide og felles lunsj etc. Ikke gå glipp av denne unike muligheten til å se kunstnerens mest kjente verker samlet på et sted. Dato: 11. november.

Medlemsmøter er alltid populære, og underholdning og matservering er gratis for våre medlemmer. I høst blir det avholdt to slike – en i oktober og en i november. For nærmere program, se oppslag i foreningen og på Facebook-sidene våre.

Høstens store begivenhet blir nok jubileumsfesten vår! Tenk, foreningen her i Fuengirola har eksistert i 40 år!!! Vi markerer med festlig sammenkomst på La mar salá på den 21. oktober. Tegningsliste er hengt opp i foreningen.

Bacalaoaften og lutefiskaften skal vi også ha i månedsskiftet november/desember
Losjen i Fuengirola avholder julelotteri hos oss lørdag 4. november med mange flotte gevinster.
Vi minner om at spanskundervisning har startet opp hver onsdag fra kl. 17.00 – 18.00. Kursleder er Britt Helen.

Alpingruppen er også i gang. Oppmøte på søndager på feriaplassen kl. 11.00.
Dessverre ble det publisert feil styre i forrige utgave av magasinet. Her kommer riktig styre:
President Helen-Mari Gusjås
Visepresident Elisabeth Petterson
Kasserer Terje Hølland
Sekretær Britt Helen Johansen
Styremedlemmer Anne Marie Næss
Hans Petter Lindøe
Olav Jakhlen
Vara Jane Fredly

Take care!

Ansvarlig for siden: Hans Petter Lindøe

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.