Månedsmagasinet på Costa del Sol
Nytt fra Norsk Forening – april 24

Mars måned var en særdeles aktiv tid i Norsk Forening. Vi er veldig glade over at så mange finner veien til lokalene våre og nyter en god lunsj, koser seg med sosialt samvær og generelt slutter seg opp om de arrangementene og aktivitetene vi tilbyr.

Arctic Circle Costa Del Sol er en frittstående malergruppe med tilknytning til Norsk forening. Fra 1. mars til 18. april arrangerer de en utstilling av egne verker i Sjømannskirken i Calahonda. Temaet er 8. mars og viser artistenes individuelle tolkninger og utførelser. Bildene KAN kjøpes!

Bilde: Arctic Circle malergruppe på sjømannskirken

To innholdsrike turer ble også gjennomført. En av dem var en overnattingstur til Antequera og Dolmene med besøk i Iznájar og Belen-museet i Molina. God stemning, dyktig reiseleder og guide!

Norsk Forening på tur

Fra tur til Antequera

Neste tur gikk til vakre Alora, en av de vakreste hvite landsbyene i Málagas innland. Her besøkte vi en velkjent, familiedrevet bodega- og smakte godt og lenge på produktene som ble tilbudt sammen med et rikt utvalg av snacks. Deretter dro vi videre til Juanitos sitrusgård hvor vi smakte på den stolte eierens videreutviklinger av tradisjonelle sitrusfrukter – bl.a. en riktig deilig såkalt lemon dulce– en søt variant av sitron. Forfriskende! Besøket ble avsluttet med en lunsj med kyllingpaella!

Fra sitrusgården

Vi har også kost oss med arrangementer i foreningens lokaler, medlemsmøte hvor quiz-guruen Kolbein Brede underholdt oss med sin artige, velskrevne og satiriske novelle Speilegg og rød Martini! Særdeles vel mottatt.

På den tradisjonelle påskelamaftenen overgikk betjeningen seg selv med en fantastisk tilberedt treretters middag med rikelig drikke til. Kjempegodt og kjempehyggelig!

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.