Månedsmagasinet på Costa del Sol
Nytt fra Den Norske Skolen (Mars2023)

Elevrådet tok ansvar for at alle på Den Norske Skolen, Málaga ble inkludert når Valentinsdagen ble markert i år. Alle elever og til og med lærerne, fikk gode ord på en hjerteformet lapp og fine armbånd i pastell. De som ville, fikk også et hjerte tegnet i hånda av elevrådet.

I forkant oppfordret elevrådet også lærerne til å legge inn litt tid på Valentinsdagen, slik at alle kunne være med og skrive gode hjertemeldinger til hverandre som kunne henge på utstilling på vinduet ut mot skolegården.

Visuelt ble resultatet av kjærlighetsdrysset fra elevrådet en sann fryd for øyet, og å lese meldingene ble en sann fryd for hjertet.
Det flotte elevrådet på Den Norske Skolen, Málaga. Fra venstre: Lisi 9. trinn, Marcus 2. trinn, Jesper 7. trinn, Alfred 5. trinn, Frida 6. trinn, Synva 10. trinn, Lisa 4. trinn og Rania 8. trinn.
Et hjerte i eller på hånda varmet godt. Her får Thea sitt påtegnet av elevrådsleder Synva.

100-dagers fest

Førstetrinn markerte i februar at de hadde vært skoleelever i 100 dager med ballonger, smykkeverksted (100 Cherios-perler) og 100 tverrfaglige utfordringer! Hele skoledagen ble som en morsom bursdagsfest med masse læringslek og konkurranser. Les om festen her: https://dnsmalaga.com/helt-i-100/

Karneval

Karneval hører med her i Spania i februar, og skolen tilrettelegger slik at alle som vil kan kle seg ut og vise seg frem på catwalken. I år bestemte hele ungdomstrinnet seg for å være med, under temaet bærekraft og inkludering. Det vil si at klassene ønsket å kle seg ut med noe man allerede hadde hjemme i skapet og avtalte tema og fordelte roller i forkant slik at alle ble inkludert. Rektor lovet premie for beste gjennomføring og juryen fikk en hard oppgave: 8. trinn kom som mafia, 9. trinn var gravfølge og 10. trinn holdt bryllup. Gravfølget gikk av med seieren for beste ungdomsskoleklasse og skal få dra på kino sammen etter vinterferien.

Karnevalets beste hjemmelagde kostyme: Vittorio kom utkledt som kjøleskap, og det kunne ingen matche. Sjekk alle de flotte kostymene på https://dnsmalaga.com/karneval-2023/
100 dagers fest med 100 utfordringer: Othelia (1. trinn) og Edvard (2. trinn) løser 100 utfordringer i skolegården.

Venteliste for skoleplass:

For skoleåret 2023/24 er skolen allerede i prinsippet fylt til randen, og elever som har kommet inn har fått et skriftlig tilbud om skoleplass, som bekreftes med betaling. Vi har opprettet en venteliste, og tilbyr plasser fortløpende etter søknadsdato der det oppstår ledig kapasitet. Det pleier alltid å være litt omfordeling før vi lander med en endelig elevliste, så det er fortsatt håp for den som ønsker seg skoleplass. Les mer om søkeprosessen på: https://dnsmalaga.com/sokskoleplass/soknadsprosessen/

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.