Månedsmagasinet på Costa del Sol

Hurra, vi er i mars!

Februar var en måned med store svingninger i været. På disse fire ukene fikk vi oppleve mye sol og varme, men også iskald vind, regn og ufyselig blåst. Men vi har ingen grunn til å klage – det er bare å kikke på meldingene hjemmefra!

Nå er våren kommet for alvor på Solkysten, og lette sommerklær er blitt det vanligste antrekket. Blomster, busker og trær er kledd i strålende farger, og det gir oss nordmenn en kjempeboost på humøret.

Arbeid og tilrettelegging fortsetter slik at medlemmene i Norsk Forening skal ha det best mulig. Det nye styret som ble valgt/gjenvalgt på generalforsamlingen 23. februar, består av:

Helen-Mari Gusjås                   president

Elisabeth Petterson                 visepresident

Olaf Jakhelln                             styremedlem

Anne Marie Næss                    styremedlem

Hans Petter Lindøe                  styremedlem

Terje Hølland                            kasserer

Britt- Helen Johanessen         sekretær

Ulf Hellstrøm og Jane Fredly   varamenn til styret

Foreningen er som vanlig åpen mandag-lørdag fra kl. 11.00 til 15.00 (14.30 på lørdag) med servering av mat og drikke i sosialt samvær.

TURER
Mandag 27. februar arrangerte foreningen dagstur til storslåtte Sevilla. Vi fikk omvisning og bakgrunnshistorier i det jødiske kvarteret og i katedralen, samt historien om den berømte Carmen og tobakksfabrikken. En kjempegod lunsj med rikelig mat og drikke i rustikke omgivelser, skapte selvsagt også begeistring.


Vi minner også om vår neste tur – torsdag 23. mars – til Andalucias kanskje vakreste by – Antequera- med sine historiske bygninger. Det blir også tid til vinsmaking og besøk i Dolmene – de prehistoriske gravplassene som gir oss innblikk i verdier og levesett for 7000 år siden. Oppslag og påmeldingsliste er hengt opp i Norsk Forening.

Visste du at

Fuengirola har 10 rundkjøringer med skulpturer i midten. Noen er ganske omdiskuterte, men man kan ikke unngå å legge merke til dem. Bedre med disse kunstneriske utformingene enn en enkel, platt refuge! Og så blomsterhavet rundt dem, da!

Ansvarlig for siden

Hans Petter Lindøe

hanspl@broadpark.no

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.