Månedsmagasinet på Costa del Sol
Nytt fra Den Norske Skolen (Mai 2022)

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Denne måneden har skolen arrangert skidag i Sierra Nevada, og det på nysnø i gnistrende sol. Skolens egen padelbane er også blitt innviet med stor entusiasme. I disse dager er forberedelsene til årets 17. maifest i full gang, et arrangement som igjen er åpen for alle, siden alle restriksjoner er opphevet. Velkommen til enhver som har lyst til å feire Norges nasjonaldag!

Vi gleder oss til å være vertskap for 17. mai-feiringen i Benalmádena 2022 – en feiring som er åpen for alle som ønsker å delta. Det blir høytidsgudstjeneste, barnetog og underholdning i sentrum av Arroyo de la Miel, etterfulgt av leker og salg av festmat på skolens adresse (se eget program lenger ned). Foto: Nina Cicilie Kaasin Simarud

Ski-eldorado i Spania

Hvert år har skolen skidag for elevene i alpinbakkene i Sierra Nevada. Bussturen fra skolen til destinasjonen tar nesten tre timer, så for å få mest mulig ut av dagen er det alltid tidlig avreise og sen henting denne dagen. For å kunne delta må elevene ha stått på ski tidligere. Ungdommene kan også velge snowboard i stedet for alpinski.

-Jeg valgte snowboard for aller første gang i år, forteller Nemi Attilla Sandberg Johannesen. -Det blir ikke så mye skigåing her i Spania som i Norge, og da blir det ekstra spennende, sier Nemi, som gledet seg veldig til skidagen. -Bussturen er litt lang, men ellers er det bare gøy. Jeg skal snart reise tilbake sammen med moren og broren min, som også står på snowboard, forteller hun.

Skolens egen padelbane er innviet. Her er det Bilal, Oskar og Martha som har gym og koser seg med padel. Banen brukes som en ekstra ballbinge i friminuttene og er allerede et populært sted for lek og spill. Foto: Nina Cicilie Kaasin Simarud

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet