Månedsmagasinet på Costa del Sol

Hei igjen, alle sammen,

Hver gang jeg setter meg ned og skriver introen til en ny månedsoversikt, tenker jeg på hvor heldig vi er som har anledning til å fortsatt leve og kunne nyte alt det herlige som Solkysten og Andalucía har å by på!

Selv om prisene fortsetter å stige og det er knapphet på enkelte vareslag, er vi jo privilegerte som har anledning til i det hele tatt å være her! Nå som vi er inne i oktober og høsten for alvor brer seg rundt oss, må vi bare nye tilværelsen fullt og helt.

Norsk Forening har mye å by på i løpet av høsten:

Som alltid holder vi åpent ukedager fra 11.00- 15.30- lunsjservering fra kl. 13.00. Lørdag åpent til 15.00. Søndag stengt.

Vennetreff – et tilbud til å møtes og bare kose seg med gamle og nye venner. Vi forsøker oss lørdag 15. oktober. Meningen er at det ikke skal være ‘underholdning’, men bare en fin kveld til å møtes og gjerne diskutere ting som opptar oss med hverandre. Servering.

Medlemsaftener- siste torsdag i måneden- første gang 27. oktober- underholdning og servering

Pubaften – dersom vi finner gode musikanter

Bacalaoaften- 12. november

Lutefiskaften- 10. desember

Dagstur til gamle Granada – 17. oktober

Dagstur til Ardales – 9. november

Overnattingstur i hulehotell med Alpingruppen – 18-19. oktober

Alle gruppene kommer etter hvert i gang med sine aktiviteter

Alpingruppen – søndager kl. 11.00 fra Feriaplassen

Malergruppen – hver tirsdag/torsdag

Quizaften ved Tone og Arne – topp underholdning og en sosial fulltreffer hver onsdag kl. 19.00! De to første gangene var det de gamle traverne Marco og St. Halvard som vant, men stadig flere nye lag gjør at alt blir jevnere og jevnere. Kom DU også, da vel!

Boulegruppen- så snart som mulig

Vi forsøker også å få i gang gratis juridisk veiledning hver mandag 11.00 – 13.00 i foreningens lokaler.

Alt nevnt ovenfor vil bli nærmere presentert på oppslag i Foreningen og på Facebooksiden.

Vel møtt!

Visste du at
Fuengirola og nabokommunen Mijas har en forunderlig grense … Mange tror at Las Lagunas er en bydel i Fuengirola, men den ligger faktisk i sin helhet i Mijas kommune. Dette betyr at kommunegrensen går midt i det vi anser som byen Fuengirola, blant annet i gaten Calle Unión. Her kan du faktisk gå med en fot i hver kommune. Undres hvordan de takler vedlikehold, asfaltering etc.?

Ansvarlig for siden: Hans Petter Lindøe hanspl@broadpark.no

Takknemlig for tips, rettelser og forslag.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.