Månedsmagasinet på Costa del Sol

Hei!

Når dere leser dette, er foreningen lukket fram til høsten og åpner igjen 18.september. Unntaket er 17. mai, når det blir festmiddag i våre lokaler kl. 20.00. Se program for dagen nedenfor.

Vi har hatt mye folk på besøk i Foreningen i hele april, med høydepunkter som påskelam-middag og medlemskveld med foredrag om Fuengirola. Vi håper og tror folk har kost seg og at de ser fram til å komme tilbake til høsten!

Været har jo vært fantastisk hele april, i alle fall for oss solhungrige nordmenn, men ikke fullt så bra for bønder og for drikkevannsforsyningen. Kanskje det blir noen kraftige regnbyer i mai …?

Høsten kommer til å by på mer kos og sammenkomster i foreningens lokaler, og også på flere spennende og interessante turer.

Vi ønsker alle våre medlemmer og alle lesere av Det Norske Magasinet en flott sommer- så møtes vi igjen i september!

Visste du at:

Norsk Forening feirer 40-års jubileum i år. Det blir stor feiring og fest 21. oktober. Program og mer info i september og oktober.


Ansvarlig for siden Hans Petter Lindøe         hanspl@broadpark.no

Påskelamspising på Norsk Forening
Medlemsaften

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.