Månedsmagasinet på Costa del Sol

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Hei!
Denne høsten har fløyet forbi, full av begivenheter, flott vær og interessante dager og kvelder på DNF. Nå er det snart jul, og foreningen stenger – bortsett fra julemiddagen – fram til 10. januar.

Vi får håpe at da er pandemien på retur igjen, slik at vi alle kan møtes og ta del i nye, spennende aktiviteter!

Alpingruppen
avsluttet sesongen med en flott julebuffet på Daddys. 40 festglade mennesker, nydelig mat og topp stemning. Vi starter opp igjen turvirksomheten over nyttår. Turene legges ut på Alpingruppens Facebooksider og begynner alltid med oppmøte på Feriaplassen hver søndag kl. 11.00.

Boulegruppen
har også takket av for sesongen, og også de avsluttet med medlemsmiddag. Som vanlig spiller man mandag, onsdag og fredag kl. 11.00 og ønsker nye og gamle spillere velkommen igjen etter 10. januar.

Quiz
på Norsk forening er blitt en stor suksess – opptil 15 bord med 5 personer rundt har etter beste evne forsøkt å svare på spørsmålene fra quizmasterne Arne og Tone. Vekslende hell, men gøy er det!

Oso Polar
Fotballgruppen OSO POLAR er ‘still going strong’ – og jammen ser det ut til at Málaga CF også har begynt å bite skikkelig fra seg! Mer info om dette i ‘Arilds Corner’.

Artic Circle
Malegruppen holder fremdeles åpent tirsdager og torsdager, men stenger i julen.

Skrivegruppen
har tatt en foreløpig pause fram til februar. Siste oppgave vi skrev tekster om, var ‘Hetebølge’. Hvis noen av dere som leser dette ønsker å skrive en tekst til denne oppgaven, er vi happy til å lese og gi tilbakemeldinger. Bruk adressen hanspl@broadpark.no

UTFLUKTER
Foreningens tur opp i det naturskjønne AXARQUIA ble en stor suksess, særlig kunstnerbyen Moclinejo falt i smak!

Vi arrangerer en ny tur 9. februar – vandretur i det ukjente, historiske 1800-talls Málaga. Påmeldingsskjema blir hengt opp i løpet av januar i DNF.


VISSTE DU AT

El Concistoral er Fuengirolas eldste, gjenværende bygning, ferdigstilt i 1868 som byens nye rådhus. Senere har det vært bl.a. arrestlokaler, arkiv og annet her – før det ble bygget om til dagens flotte 4-stjerners hotell.

El Concistoral. Foto © Norsk Forening


Månedens gode nyhet
Alle i Norske Forening ønsker hverandre god jul og godt nytter – og håper inderlig å se hverandre igjen i 2022 – friske og raske!

Månedens mindre gode nyhet
Trist å lese at smitten formelig eksploderer i Norge. Nasjonale restriksjoner MÅ med!

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet