Månedsmagasinet på Costa del Sol
Meglerspalten: GIPE – Gestores Inmobiliarios Profesionales Europeos

Meglerspalten: GIPE - Gestores Inmobiliarios Profesionales Europeos

GIPE ble grunnlagt i 1985 og er ett av de eldste meglerforbundene i Spania. I november 2022 ble det gjort en foryngelse av styret da Christofer Fogelberg, Daniel Holmquist og Patrick Galiano ble valgt inn. I den første delen av 2023 renoverte de hovedkontoret i Málaga sentrum som ligger i det vakre palasset Salinas, bare et stenkast fra Calle Larios.

GIPE har nå blitt det første tospråklige meglerforbundet i Spania, og alle sertifiseringskurs og møter tilbys nå både på spansk og engelsk. «Det har lenge vært et problem, spesielt på Costa del Sol, at folk jobber som meglere uten noen som helst utdanning eller sertifikater. Mange ganger er det språkbarrieren som legger hindringer i veien for folk. Vi opplever også at det finnes mange som gjerne skulle ha lært seg å jobbe skikkelig, men at de ikke har kunnet eller visst hvor de kan vende seg. Derfor syntes både Daniel og jeg at det viktigste for oss var å gjøre det mulig å få GIPE-sertifiseringen på engelsk», sier Fogelberg.

På den 4. oktober innviet de det nyrenoverte kontoret med mange kjente fjes fra bransjen til stede. GIPE holder også møter med interessante foredragsholdere og har månedlige networking-arrangementer. Den 16. til 18. november finnes GIPE på SIMED i Málaga som er en av landets største boligmesser. Fredag den 17. holder GIPE en konferanse sammen med CEPI, den europeiske bransjeorganisasjonen. Den 23. november holdes novembermøtet i Palacio Salinas kl. 18.30 med advokaten Teresa Toscano som gjest. Teresa er ekspert på urbanisme og holder et foredrag om den nye boligloven (Ley de Vivienda) med søkelys på eiendomsmeglere.

«Takket være at vi tilbyr utdanning, ansvarsforsikring, juridisk assistanse og har vårt co-working senter her i Málaga sentrum, har vi et konsept som nå er helt tilpasset dagens markedssituasjon», avslutter Holmqvist som ellers jobber som listing manager på StartGroup i Benalmádena.
Mer info: www.gipe.es

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.