Månedsmagasinet på Costa del Sol
LOS VIKINGOS HAR STARTET HØSTSESONGEN 2023

LOS VIKINGOS HAR STARTET HØSTSESONGEN 2023

Som beskrevet i september nummeret av Det Norske Magasinet, så er vannreservoarene i Andalucia og på Costa del Sol svært lave. Til tross for noen regnbyger i september, har dette ikke medført noen endringer i situasjonen. Det var derfor mange norske golfspillere som var spente på å se hvordan dette har slått ut på golfbanene på Costa del Sol. Imidlertid har de fleste golfbaner en del vann på banene som blant annet kan brukes til vanning. De banene som jeg har vært innom, ser fremdeles veldig bra ut. 

22. til 24. september var det Solheim cup på Finca Cortesin i Casares som medførte at svært mange golfturister kom til Costa del Sol. Det europeiske damelaget spilte mot USAs damelag, og det europeiske laget vant overlegent, ledet av vår egen Suzann Pettersen. Ettervirkningen av Solheim Cup merkes på golfbanene her på kysten, da banene rett og slett er smekkfulle fra morgen til kveld. Derfor er vi i Los Vikingos glade for at vi har booket tider i god tid på golfbanene som vi skal spille på i høst.

Den 20. september startet vi høstsesongen på Calanova golfklubb med lagspill i form av Texas Scramble. Vi hadde en noe sen starttid hvor første utslag var kl. 12.10, og vi var litt bekymret for hvordan varmen ville slå ut på spillet. Heldigvis ligger Calanova litt opp i høyden, og denne dagen var det en herlig bris slik at de 30 varmegradene ikke fikk noen følger for spillet. Lagene spilte på nettoresultat, og vinnerlaget som bestod av Jarle Børrestad, Einar Askvig og Jan Henning Syvertsen, hadde en netto lagscore på 50,5 og slo de på andreplassen med 3,2 slag. Alle spillerne hadde en fin opplevelse og samlet seg i klubbhuset for premieutdeling og sosial omgang. De tre beste lagene ble premiert sammen med de som klarte å komme nærmest flagget på de fire par 3 hullene. Los Vikingos fortsetter høsten med spill på Santa Clara den 4. oktober og Marbella Golfklubb 18. oktober.

Hvis du er golfspiller og ønsker å spille med andre nordmenn mens du er på kysten, er du velkommen til å spille med oss så lenge vi har plass. For mer informasjon kan du oppsøke vår hjemmeside www.losvikingos.net.

Agnar Johansen

President i Los Vikingos

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.