Månedsmagasinet på Costa del Sol
Landsby i Málaga utvalgt som beste sted å tilbringe nyttårsaften
NORSKE
PLUSS+

Landsby i Málaga utvalgt som beste sted å tilbringe nyttårsaften

Hvis du ennå ikke har nyttårsplanene klare, bør du lese videre. Det prestisjefylte reisemagasinet Viajar har kommet med anbefalinger for de ti beste landsbyene i landet å tilbringe nyttårsaften, og nummer én ligger i Málaga-provinsen. Magasinet anbefaler en rural nyttårsfeiring for de som vil komme vekk fra støyende klubber og storbyer og nyte inngangen til det nye året i fredelige omgivelser. 

«En av Málaga-provinsens vakreste hvite byer (og noen sier Spanias)», skriver magasinet om Frigiliana som topper listen før de andre sjarmerende spanske landsbyene Trujillo (Cáseres), Prastrana (Guadalajara), Mogarraz (Salamanca), Cosío (Cantabria), Bagergue (Lleida), Ansó (Huesca), Cudellero (Asturias), Mondoñedo (Lugo) og Etxalar (Navarra). 

Frigiliana bemerkes for beliggenheten ved enden av en naturpark og med utsikt til Middelhavet, og byen blir priset for sin labyrint av brosteinsbelagte smale gater dekorerte med blomster. Samtidig anbefales et besøk til Europas eneste fabrikk med sukkerrørhonning som også ligger i landsbyen.  

(Kilde: Málaga Hoy) 

NORSKE

PLUSs+

Bli medlem

Som NorskePluss+ medlem får du adgang til alle artikler, nyheter og innhold. Samtidig åpner du opp for en lang rekke medlemsfordeler, rabatter og tilbud. Les mer om NorskePluss+ her.

Registrer
  • Velg medlemskap

    Legger til rabattkode. Vennligst vent…
  • Velg en betalingsmetode

    Det er ingen betalingsmåter tilgjengelige for det valgte abonnementet.
    • Kreditt- / debetkortinformasjon

Betalingsinformasjon:
Vær oppmerksom på at du kan bli bedt om å bekrefte en transaksjon på 0,00 euro. Dette er en kortsjekk utført av betalingsleverandøren og trengs bare å godkjennes for å fullføre betalingen.

Har du problemer med å registrere eller betale? Klikk her.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.