Månedsmagasinet på Costa del Sol
Gratulerer til Skandinaviska Turistkyrkan, 45 år!

Gratulerer til Skandinaviska Turistkyrkan, 45 år!

Del

Nå blir det fest på Skandinaviska Turistkyrkan Costa del Sol. Den veldig populære kirken feirer nemlig 45 år, og det er verd en fest! Feiringen av den skandinaviske turistkirken er nemlig feiringen av alt som kirken betyr for menigheten og besøkende – fellesskap, møte i hyggelig atmosfære, samtaler, dype opplevelser – eller ”et pustehull” som en besøkende beskrev kirken på Google.

Den skandinaviske turistkirken er åpen for alle, og alle er også velkommen til å feire 45-årsjubileumet som markeres fra den 19. til 23. oktober. Det blir samlinger på kveldene, en festkveld med minner og blikk fremover samt gudstjenester. Dessuten blir det gjestebesøk fra Oslo med Aril og Lotta Svartdahl som byr på sang.

Kirkens 45 år markeres også med en trykksak som inneholder bilder og fortellinger fra årene som har gått siden 22. oktober 1977. Det var nemlig den gangen at noen skandinaver møttes i et hjem i Los Boliches for å snakke om et evangelisk arbeid på kysten. De jobbet blant Romafolket, lokalbefolkningen og de skandinaviske turistene. Senere kjøpte de lokalet på Paseo Marítimo hvor de har drevet virksomheten siden.

Den skandinaviske turistkirken er et økumenisk og evangelisk fellesskap over nasjonale- og kirkegrenser hvor medlemmer og besøkende kommer fra forskjellige skandinaviske land og kirker. Alle er velkomne til alle samlinger uansett medlemskap eller tro.

Program 19. til 23. oktober
Onsdag 19/10 kl. 11.00 Vaffelcafé – kl. 12.30 Sangøvelse
Torsdag 20/10 kl. 19.00 Kveldsmøte
Fredag 21/10 kl. 19.00 Kveldsmøte
Lørdag 22/10 kl. 19.00 Festkveld med servering
Søndag 23/10 kl. 11.00 Gudstjeneste med jubileumssamling – kl. 19.00 Hele kirken synger

Skandinaviska Turistkyrkan Costa del Sol
Paseo Marítimo 77, Los Boliches, Fuengirola
www.turistkyrkan.info

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.