Månedsmagasinet på Costa del Sol
Få den fulle opplevelsen med NorskePluss+

Få den fulle opplevelsen med NorskePluss+

Hver måned i de siste 20 årene har nordmenn fått tilgang til en fersk utgave av deres eget Spania-magasin – Det Norske Magasinet – og kunnet lese om aktuelle nyheter, begivenheter, lokal industri og næringsliv, mat, kultur, reiser, og om noen av de mange norske ansiktene man møter i Sør-Spania. I løpet av de samme 20 årene har vi også sett en enorm utvikling, både teknologisk og menneskelig. Vår tilgang til informasjon og relevante nyheter har blitt mye enklere med den digitale verdenen, og det siste året har virkelig vist oss hvor nødvendig denne tilgangen kan vœre.

Dette får du med NorskePluss+

Det Norske Magasinet har jobbet lenge og hardt med å bygge en nettportal, hvor vi kan tilby mye mer enn et månedlig magasin. Målet vårt er å skape en online-opplevelse, hvor vi kan dele langt mer spennende stoff enn hva det er plass til i det trykkede magasinet. I tillegg vil presentere aktuelle daglige spanske nyheter og gi medlemmer adgang til eksperttips og opplysende artikler fra kyndige næringsdrivende på kysten og andre deler av Andalucía. Derfor har vi skapt NorskePluss+.

NorskePluss+ er det ideelle medlemskapet for nordmenn som har en tilknytning til Spania, og som ønsker til enhver tid å holde seg oppdatert om hva som skjer spesielt i den søndre delen av landet. Vi har gitt hjemmesiden en brukervennlig make-over slik at den gir en enkel og rask adgang til alle de siste eksklusive artikler og relatert innhold. Vi ser frem til å lansere NorskePluss+ allerede den 19. mai!

Medlemskap for mindre enn en kaffekopp i uken

NorskePluss+ er et betalt medlemskap hvor man fra bare 5 euro per måned får fri adgang til alle våre nyheter samt et bredt utvalg av eksklusive online-artikler om reiser, profiler, tema & debatt, kultur, gastronomi, livsstil og helse. I tillegg kommer en rekke aktuelle artikler relatert til eiendomsmarked og juridiske forhold – og hver onsdag og fredag vil våre medlemmer også motta våre nyhetsmailer som presenterer ukens viktigste spanskrelaterte begivenheter.

Vi har gjort det så enkelt som mulig å melde seg på NorskePluss+. Bare tast inn navn, mail og passord, velg medlemskap og gjennomfør med PayPal eller betalingskort. ¡Eso es!

Du kan velge mellom et årlig medlemskap til 60€ (tilsvarende 5€ i måneden eller knapt en café con leche i uken) og et halvårlig medlemskap til 36€. 

Det Norske Magasinets papirutgave vil fortsatt komme ut hver måned, og alle magasinets artikler og annet innhold vil fortsatt kunne leses gratis på vår hjemmeside. NorskePluss+ blir en ekstra mulighet for deg som ønsker å holde deg bedre informert om alt som skjer her i sør. Vi gleder oss til å ha deg med!

Vi ses den 19. mai på www.norskemagasinet.com

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.