Månedsmagasinet på Costa del Sol
Enda en person skutt i Marbella
NORSKE
PLUSS+

Enda en person skutt i Marbella

Nok en skuddveksling har rystet Marbella. Hendelsen skjedde i Los Naranjos-området i Nueva Andalucía rett etter midnatt natten til tirsdag. Flere lokale innbyggere skal ha ringt redningstjenesten 112 da de hørte ”tre eller fire skudd». Skuddene ble fortsatt utløst da den første politipatruljen nærmet seg plassen, men politiets nærvær fikk de innblandede til å flykte. En 21-årig mann ble bragt til…

Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

NORSKE

PLUSs+

Bli medlem

Som NorskePluss+ medlem får du adgang til alle artikler, nyheter og innhold. Samtidig åpner du opp for en lang rekke medlemsfordeler, rabatter og tilbud. Les mer om NorskePluss+ her.

Registrer
  • Velg medlemskap

    Legger til rabattkode. Vennligst vent…
  • Velg en betalingsmetode

    Det er ingen betalingsmåter tilgjengelige for det valgte abonnementet.
    • Payment Details

Betalingsinformasjon:
Vær oppmerksom på at du kan bli bedt om å bekrefte en transaksjon på 0,00 euro. Dette er en kortsjekk utført av betalingsleverandøren og trengs bare å godkjennes for å fullføre betalingen.

Har du problemer med å registrere eller betale? Klikk her.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.