Månedsmagasinet på Costa del Sol
Eiendomspriser i Spania i 2021 for eieboliger og leieboliger

Eiendomspriser i Spania i 2021 for eieboliger og leieboliger

En nylig undersøkelse foretatt av eiendomsportalen Idealista viser at eiendomspriser og husleier forblir høye på tross av Coronapandemien.

Man hadde forventet 2021 som det året da Spanias eiendomsmarked skulle merke følgene av landets raskt fallende BNP og stigende arbeidsledighet. De spanske eiendomsprisene har likevel ikke falt dramatisk i løpet av de første fire månedene av 2021. Faktisk har noen kilder rapportert om en svak prisstigning i april, hvilket tilskrives en stigende interesse blant spanjoler som ønsker en god handel på ‘brukte’ eiendommer. Kvadratmeterprisen for leie av bolig derimot, ser ut til å ha stagnert for første gang på fem år, hvilket er positivt for leietakere. Kvadratmeterprisene i mange av Spanias mest etterspurte boligområder er stadig i en klasse for seg, selv om eiendomsprisene i noen større byer, som Madrid, Barcelona, ​​Sevilla og Palma, falt fra 1,3 til 2,6 prosent ved utgangen av fjerde kvartal i 2020, og husleiene falt med opptil 9 prosent på de samme stedene.

(Kilde: The Local)

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.