Månedsmagasinet på Costa del Sol
Caminito del Rey under ny ledelse

Caminito del Rey under ny ledelse

En av ​​Málaga-provinsens mest populære turistattraksjoner, Caminito del Rey, får nytt administrasjonsselskap for de neste fem årene. Provinsens styre i Málaga har tildelt administrasjonen til et konsortium bestående av Sando-byggefirmaet, Salzillo Servicios Integrales og reiseoperatøren Mundo Management. Det nye selskapet må betale et årlig gebyr på 350 000 euro og 46,3 prosent av vedlikeholdskostnadene til provinsregjeringen.

I fremtiden vil ca. 60 prosent av billettene bli solgt direkte til offentligheten via hjemmesiden, 35 prosent vil bli administrert av autoriserte reisebyråer, og fem prosent er forbeholdt undervisnings- og vitenskapelige besøk.

For øyeblikket er Caminito del Rey åpen fredag, lørdag og søndag. Attraksjonen kan besøkes av opptil 1100 personer daglig mellom 9 og 16, et tall som kan utvides til 1300 besøkende i de følgende to årene, og til 1500 personer i de siste to årene, hvis myndighetene er enige om det.

(Kilde: Sur in English)

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.