Månedsmagasinet på Costa del Sol
Bare en måned til – WalkaHOME for Cudeca!

Bare en måned til - WalkaHOME for Cudeca!

Som i fjor, erstattes Cudecas populære veldedighetsbegivenhet Walkathon i år av WalkaHOME av hensyn til den pågående pandemien. Dette betyr at i stedet for at hundrevis av mennesker går den tradisjonelle turen i Benalmádena, avholdes begivenheten i hjemme hos deg. Så gjør deg klar på søndag 23. mai kl. 9.00-14.00. Om akkurat en måned! Du kan melde deg på hos DORSALCHIP via Cudecas hjemmeside (se link nedenfor). Deltagelsen koster 4 euro, og legger du til 4 euro får du den populære t-skjorten som mange samler på fra år til år (tilgjengelig så lenge de har lager), og det er også mulig å gi frivillige donasjoner. Så hva gjør man? Jo, det handler om å delta i en sportsaktivitet som du kan utføre hjemme, innendørs eller utendørs. Du kan gå, løpe, gå på rulleskøyter eller sykle. Hvis du har et basseng eller bor nœr sjøen, kan du ta en svømmetur, eller kanskje du vil svinge deg i en rockering eller danse salsa – bare fantasien setter grensene! Hvis du vil, kan du også delta i en av ​​ aktivitetene som Cudeca selv organiserer via sin YouTube-kanal: som pilates, yoga, zumba m.m. Og selvfølgelig kan du invitere med deg familiemedlemmer, venner eller hvorfor ikke ditt kjæledyr? Men glem ikke å dele bilder av aktiviteten med ditt deltagernummer på sosiale medier med hashtagene #CudecaWalkahome #MarchaCudeca.

WalkaHOME er en begivenhet til støtte for Cudecas hospice. Under den nåværende pandemien går Cudeca gjennom en ekstremt vanskelig tid med store problemer med å skaffe nok midler til fortsatt å yte pleie til de mer enn 1600 pasientene som lider av kreft og andre alvorlige sykdommer, mange i siste stadium av livet. Les mer om arrangementet og meld deg på her: www.cudeca.org/marchacudeca/ 

(Kilde: cudeca.org)

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.