Månedsmagasinet på Costa del Sol
Arilds corner: I gode og onde dager

Arilds corner: I gode og onde dager

Mange har gitt dette løftet. Noen har gjort det flere ganger og aldri gitt opp. Andre har gitt opp og kastet kortene.

Som supportere av Málaga CF har vi prøvd å etterleve dette løftet, men det har tatt på. Årets sesong har vært en berg-og-dalbane. Mange gode stunder, men enda flere onde. Mange har gitt opp under marsjen, men den harde kjernen har holdt stand. Helt til det siste har vi beholdt håpet og troen på våre helter. De har imidlertid skuffet gang på gang, og på toppen av det hele har de vist lite tæl, innsats og vilje til ‘å blø for drakta’.

Bunnen ble nådd i den siste hjemmekampen foran sesongens største publikum, over 25 000 mennesker som forventet underholdene fotball, topp innsats og mange mål. Alle gikk skuffet hjem. Og på toppen av det hele ble det tap. Reaksjonen fra publikum, med superfansen Málaguistas i spissen var drepende. Buing, skjellsord, piping avsluttet kampen. Frustrasjonen ble øst utover spillerne. Fullt fortjent.

Reddet av gongongen

Laget ble reddet fra nedrykk. Ikke ved egen innsats, men ved at de to nærmeste lagene under dem på tabellen begge tapte sine matcher, slik at de ikke kunne ta igjen Málaga CF. Dermed var plassen sikret for neste sesong før den siste matchen skulle spilles. Det er en skam!

Folk skylder på mange faktorer: sjeiken, administrasjonen, UEFA, Det spanske fotballforbundet, trenere og støtteapparat, feilkjøp og disponeringer etc. Men til syvende og sist står det på spillerne som hver for seg eller samlet ikke har nivået. Dette er jo profesjonelle fotballspillere, ikke 5. og 6. divisjon, bedriftslag o.l. Det minste som en kan forlange er holdning med innsats, tæl og vilje til å vinne fotballkamper. Når dette mangler, må noe drastisk gjøres for at neste sesong ikke skal bli en reprise av årets. Eller enda verre.


Med Peña Oso Polar i gode og onde dager

Som medlem av supporter foreningen til Málaga CF har vi holdt det gående og bitt tenna sammen. Vi har aldri gitt opp og kastet kortene. Mange har tvilt seg frem til videre medlemskap, men har stått på. Det er mange grunner til det. Selvfølgelig – de gode dagene. Men ikke minst på grunn av det sosiale som Oso Polar representerer. Vennskapet, møter, fester, La Chispa, de livlige bussturene inn til Málaga og en lite pit-stop før vi entrer La Rosaleda. Og så stemningen og trykket på stadion, liv og røre, superfansen Mãlaguistas, venner og gjester som vil være med på fotballkamp i Solkystens hovedstad.

Dette er totalen som gjør at vi stiller opp. Match etter match med jubel og tårer. Vi er optimister og lever i håpet om at laget vårt, Málaga CF, vil gjøre det bra igjen. Spille bra og vinne matcher, score mål, rykke opp og spille med de store gutta. Vi ønsker oss mange gode dager med jubel og glede.

Vi tror på at i neste sesong blir alt så mye bedre …

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.