Månedsmagasinet på Costa del Sol
Alt godt til påsken finnes hos Casa Nordica

Alt godt til påsken finnes hos Casa Nordica

Om bare et par uker er det tid til å feire påske, nærmere bestemt 3.-9. april. Selv om det ennå er litt tid, kan det være fint å ha alt planlagt. På den måten blir ingenting glemt når man skal handle alt det gode til denne høytiden som også markerer våren for mange!

For å feire påsken som er den viktigste høytiden for mange spanjoler, fyller det nordiske supermarkedet, Supermercado Casa Nordica, sine hyller med masse delikatesser til et veldekket påskebord. Her finner du smakene som du setter pris på hjemmefra – fra festmat til godterier. Til påskeegget finnes det mange forskjellige typer smågodt å glede barna med. Og selvfølgelig selges pappeggene i butikken, i tillegg til påskedekorasjon.

Casa Nordica er velassortert med et bredt vareutvalg fra meieriprodukter, kjøttpålegg, sild og røkt makrell m.m. i kjøledisken til reker, kreps, brød, bær og mye mer i fryserne. Og selvfølgelig også alt fra krydderier, sauser, supper, buljong, kjeks, syltetøy, ris og pasta til potetgull, godterier og is. Ja, listen er enda lengere enn det!

Hos Supermercado Casa Nordica er det også et godt utvalg av allergivennlige og glutenfri produkter fra merker som Risenta og FINAX. Og skulle du trenge en ostehøvel, potetskreller, tannpasta, sjampo eller annet, har du gode sjanser for å finne det her!

Supermercado Casa Nordica er din nordiske butikk på Costa del Sol med varer fra Sverige, Norge, Danmark og Finland.

Supermercado Casa Nordica er på Facebook.

Supermercado Casa Nordica

Calle Feria San Isidro Labrador, i Fuengirola
(rett ved Feriaplassen med masse parkeringsplasser)

Tlf. 952 19 91 48

Åpningstider: hverdager kl. 10-19, lørdager kl. 10-15

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.