Månedsmagasinet på Costa del Sol
Bing – Asian Fusion Restaurant

På strandpromenaden i Fuengirola nær havnen og hotell Pyr finner man en fantastisk restaurant hvor man spiser skikkelig god asiatisk mat.

Her serveres en nydelig blanding av kinesisk og thailandsk mat, for ikke å glemme et stort utvalg med sushi. Og her er det ingen ‘kjøpesauser’ – alt er tilberedt fra bunnen av.

Det er mulig at man pleier å gå ut og spise asiatisk mat om kvelden, men Bing serverer også lunsj. Servicen er upåklagelig, og personalet er vennlige men ikke påtrengende, akkurat som du vil ha det. Her er det god fart på kjøkkenet og maten er fantastisk!

Velg for eksempel en forrett med en blanding av flere retter som vårruller, bakte reker, små kylling spyd og ribbe. Disse serveres med både en søt, sterk chilisaus og en karrisaus. Presentasjonen er både lekker og velsmakende! Som hovedrett kan kylling i rød karrisaus med kokosmelk anbefales, i tillegg til sprøstekt and som alltid mottar fornøyde kommentarer.

Et tips når du besøker Bing, er å gi deg god tid, for menyen er så omfattende at det faktisk kan ta litt ekstra tid å bestemme seg.

Bing har åpent alle dager i uken til lunsj kl. 13.00-16.00 og middag kl. 18.30-23.30.

Du finner Bing på Paseo Marítimo Rey de España 40, Fuengirola. Den fulle menyen kan leses på restaurantens hjemmeside:

www.asianfusionbingrestaurant.com

Tlf. 952 470 218

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.