Månedsmagasinet på Costa del Sol
Mijas vil bekjempe ulovlige turistguider · Dia har økonomiske problemer · Snart nyvalg

Mijas vil bekjempe ulovlige turistguider · Dia har økonomiske problemer · Snart nyvalg

Mijas vil bekjempe ulovlige turistguider

illegaltourisme
Alle har visst det, men ingen har gjort noe med det før nå. Det er en rekke uautoriserte turistguider i Mijas Pueblo, og kommunen ønsker nå å komme dette til livs. Bystyret som er ansvarlig for turisme har i samarbeid med det lokale politiet og de autoriserte guidene lagt en plan for hvordan man skal håndtere de ulovlige turistguidene fremover. Mijas kommune har to klare motiver for å bekjempe de ulovlige guidene. For det første blir ikke inntekten deklarert, og for det andre ønsker kommunen å tilby turistene en profesjonell service som ikke kan garanteres av de uautoriserte guidene.

 
 
 
{loadposition google_native}
 
 

Dia har økonomiske problemer

dia
Med et tap på 418 millioner euro i første halvår opplever supermarkedkjeden Dia sin verste krise så langt. Kjeden har hatt røde tall på bunnlinjen de siste årene, men årets underskudd er 14 ganger større enn i fjor. Supermarkedet lagde en plan for å forbedre salget og logistikken ved fjorårets utgang, men resultatene lar vente på seg. Dia kom inn i det spanske markedet i 1979 – med stor suksess. Siden den gang har selskapet vokst til 7000 supermarkeder i hovedsakelig Brasil, Argentina, Kina, Portugal og Spania. Det er hovedsakelig i Spania at kjeden opplever problemer.
 
 
 
 
{loadposition google_native}
 
 

Snart nyvalg

valg
Alt tyder på at det blir nyvalg den 10. november. Det må nok rett og slett et lite mirakel til dersom det ikke skal bestemmes at man går for nyvalg på mandag. Forhandlingene i det spanske parlamentet har gått i stå, og det ser ikke ut til å være hverken vilje eller evne til å danne en ny regjering. Pedro Sánchez og PSOE ble valgets store vinnere i april, men det har ikke lyktes å få den nødvendige støtten fra hverken Ciudadanos i midten eller Podemos til venstre i parlamentet. Hvis det vedtas nyvalg, vil sannsynligvis hvert parti sitt valgbudsjett bli kuttet med 30 prosent. Tilsvarende er valgkampen redusert til åtte dager, som er den korteste noensinne.
 
 
 
 
{loadposition google}

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.