Månedsmagasinet på Costa del Sol
Aquapool Spas feirer 15 års suksess som spaforhandler

Aquapool Spas feirer 15 års suksess som spaforhandler

I oktober feirer den danskeide spaforhandleren Aquapool Spas 15-års jubileum, og det feires med noen utrolige tilbud på deres bestselgende modeller. Firmaets store suksess gjennom årene kan blant annet tilskrives deres spa-bad av amerikansk kvalitet, som blir levert med en kompromissløs innstilling til kundeservice.
”Det har vært en stor fornøyelse å se hvordan etterspørselen og interessen for spa-bad har vokst i løpet av de siste 15 årene. Siden vi startet forretningen har spa-bad utviklet seg fra å være en luksus for de få, til å være et «must-have» i mange hjem.
Vi takker våre lojale kunder for vår suksess gjennom årene. Mange kunder som fikk sitt spa-bad installert for 15 år siden, har siden vært tilbake og oppgradert både en og to ganger, og det er vi meget takknemlige for,” sier Anja Mynster, eier av Aquapool Spas.
Hvis vi spør Anja om hvilken utvikling det har vært i markedet for spa-bad de siste 15 årene, sier hun:
”Trenden i dag har mye større fokus på massasjefunksjoner samt vannkvalitet, og ikke som før, hvor kunder bare ønsket seg en mini-pool med noen få dyser. Kundene i dag er mye mer oppmerksomme på vannkvaliteten, og de vil gjerne investere i et rensesystem som er lett å vedlikeholde, og som gir den mest naturlige vannkvaliteten. Våre saltvannssystem er ekstremt populære og blir installert i de fleste spa-bad som vi leverer nå til dags. Det er et system som opererer med en patron som skal byttes ut hver tredje måned, og det er et meget brukervennlig system. Vannet skal kun skiftes én gang i året, hvilket også betyr mye for miljøet.”
For et år siden lanserte Aquapool Spas en «svømme-spa»-produktlinje, som heter Endless Fitness Systems, og det har vært en kjempesuksess. Denne linjen med «mini-pools» passer perfekt på terrasser eller i hager hvor det ikke kan installeres et stort svømmebasseng. De krever ikke byggetillatelse som et normalt svømmebasseng, da de er lette å koble til og ikke er en fast installasjon.
Med priser fra 2.995 euro til 65.000 euro forsikrer Anja om at det alltid er et spa-bad eller en svømme-spa for alle budsjetter.
Aquapool Spas er den eneste forhandleren i Andalucía som selger de amerikanske HotSpring Spas samt Endless Pool Systems. HotSpring spa-bad er meget økonomiske i drift og har lave vedlikeholdskostnader sammenlignet med andre merker.
Det er nettopp kommet nye modeller som er designet i samarbeid med BMW Designworks i USA, som er blitt riktig godt mottatt av kundene.
I tillegg til å ha stor suksess med leveringer til private og utleie-eiendommer, selger Aquapool Spas også til noen av de store luksusprosjektene på kysten. De har blant annet skrevet leveringsavtaler med både El Higueron West, Benalmádena samt den siste fasen av Las Lomas del Rey i Marbella.
 
Tlf.: 952 92 78 11

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.