Månedsmagasinet på Costa del Sol
40 nye hoteller på vei · Politisk overraskelse og mer kaos i Mijas · Ny kulør på Marbellas kongressenter

40 nye hoteller på vei · Politisk overraskelse og mer kaos i Mijas · Ny kulør på Marbellas kongressenter

40 nye hoteller på vei

Det kommer daglig nye turistleiligheter på markedet, men hotellkjedene følger godt med. Således er det nå gitt tillatelse til oppføring av 40 nye hoteller i Málaga by og langs Costa del Sol. De mange nye hotellene forventes å stå ferdig i løpet av fem år, og vil samlet utvide tilbudet med rundt 5.000 nye sengeplasser. Blant de mest oppsiktsvekkende prosjektene kan nevnes et nytt fire- og femstjerners hotell i den gamle telekommunikasjonsbygningen ved enden av Calle Larios i Málaga sentrum. I samme gate er Vincci-kjeden i gang med oppføringen av et luksushotell. Utover Málaga by er det primært Marbella, Estepona og Casares, som har fanget hotellbransjens interesse. Det investeres således ikke mindre enn 75 millioner euro i det gamle hotellet Don Miguel i Marbella, som allerede til neste år vil kunne innvie sine 373 nye rom fordelt på 14 etasjer.
 
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 

Politisk overraskelse og mer kaos i Mijas

Josele Gonzalez psoe mijas
Stikk imot alle odds ble sosialistpartiets kandidat, Josele González, i forrige uke innsatt som ny borgermester i Mijas. Han ble valgt med støtte fra Ciudadanos, fordi Partido Populars ni byrådsmedlemmer i siste øyeblikk valgte å bryte partidisiplinen og den landsdekkende avtalen som partiet har inngått med Ciudadanos. Avtalen mellom de to partiene gikk ut på å dele borgermesterposten, slik at hvert parti skulle få to år i stillingen. Men den avtalen valgte Ángel Nozal og hans lokale partikamerater å skyte en hvit pil etter, samme dag som byrådet skulle stemme om Maldonados (Ciudadanos) innsettelse som borgermester – i dette tilfellet for de kommende to årene. Saken har fått Partido Populars toppledelse til å fremme en mistillitssak mot de ni byrådsmedlemmene fra PP i Mijas, som kan risikere å bli ekskludert fra partiet.
 
 
 
{loadposition google}
 
 
 

Ny kulør på Marbellas kongressenter

marbella congres
Fasaden på Marbellas kongressenter holder i disse dager på å bli omdannet til et av verdens største malerier. Det er Estepona-kunstneren Curro Leyton, som har fått oppgaven med å sette ny kulør på det gamle kongressenteret, og med 3.300 kvadratmeter fasade har han rikelig med plass. Kunstneren har valgt å bruke fargene blå, hvit og gul, som symboliserer havet, himmelen og solen. Maleriarbeidet et bare et av flere tiltak som kommunen har iverksatt. I alt vil Marbella kommune før årets utløp bruke 400.000 euro på renovering og forbedring av byens kongressenter.
 
 
 
{loadposition google_native}
 
 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.