Månedsmagasinet på Costa del Sol

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Málaga CF må bli en toppklubb

Málaga by som er ”hovedstaden” på Costa del Sol er Spanias femte største by med over 1 millioner innbyggere når omegn regnes med. Men byen har ikke noe lag i toppdivisjonen La Liga. Det går ikke an!
 

Satsing på alle områder


Hele regionen syder av aktiviteter. Alle piler peker oppover. Utbygging, modernisering, økende turisme og store og små bedrifter flytter hit. Stadig flere innflyttere som er fastboende. Satsing på kultur, museer, festivaler, mat, opplevelser osv. Málaga og hele Costa del Sol tar mål av seg til å bli et sted for sterke og gode opplevelser. Hele året. På linje med Barcelona, Madrid, Paris, London, Berlin, Milano, Roma. Og så har de et fotballag som roter rundt i andredivisjon. Det går ikke an!

Rekordstort publikum


Gjennom hele sesongen er det mellom 15.000 og 25.000 tilskuere på hjemmebanen La Rosaleda. Klubben stiller med en fantastisk fanskare – malaguistas – i spissen. Her finnes mange supporterklubber. Med over 20.000 solgte sesongkort denne sesongen. Alle skal på fotballkamp. Og så har vi et fotballag i andre divisjon. Det går ikke an!

Noe må gjøres


Fort og brutalt. Her må det en dugnad til! Klubben, fra topp til bunn. Málaga by, provinsen og hele regionen Andalucía. Her må det jobbes på kryss og tvers for å få alle med. Også sponsorer og samarbeidspartnere, næringslivet, turistnæringen, utelivet, media og andre involverte. Alle må bli enige om målene og trekke i samme retning. Alle må bidra!

Málaga CF i la Liga


Klubben må spille i toppdivisjonen i Spania og på sikt ute i Europa. Vi vil ha et lag som spiller mot «De store gutta». Og så; ut i Europa og til de store turneringene. På sikt vil vi vinne titler, trofeer, heder og ære. Vi vil ha et lag vi er stolte av!
Av Arilds Corner

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet