Månedsmagasinet på Costa del Sol
Nytt flyktningmottak i Málaga · Iker Casillas fikk hjerteinfarkt · Internasjonal Feria for alle pengene

Nytt flyktningmottak i Málaga · Iker Casillas fikk hjerteinfarkt · Internasjonal Feria for alle pengene

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Nytt flyktningmottak i Málaga

I løpet av sommeren vil et nytt mottakssenter for 300 flyktninger stå klart i Málagas havn. Det nye flyktningmottaket skal huse flyktninger i opp til 72 timer mens deres sak behandles og de sendes videre i systemet. I løpet av 2018 tok Málaga i mot mer enn 10.000 flyktninger, hvilket er fem ganger flere enn året før. De har hittil måtte overnatte i sparsomme og midlertidig oppførte telt på kaien, så det spanske innenriksdepartementet har derfor besluttet å bygge et større og bedre senter for å kunne håndtere de mange flyktningene. Totalt blir flyktningmottaket i den gamle industrihavnen på 3.000 kvadratmeter.
 
 
{loadposition google_native}
 
 

Iker Casillas fikk hjerteinfarkt

Den forhenværende Real Madrid og spanske landslags-keeperen, Iker Casillas, fikk på onsdag et hjerteinfarkt etter treningen med sin portugisiske klubb FC Porto. Iker Casillas følte et voldsomt press i brystet, og et ubehag som førte til at han delvis mistet bevisstheten. Klubbens lege fikk Casillas raskt til sykehuset, hvor et mindre inngrep bragte keeperen utenfor livsfare. Iker Casillas hadde et såkalt myokardinfarkt, som lett kan kureres. I følge ekspertene kan han leve et helt alminnelig liv, men det er tvilsomt om han kan fortsette som profesjonell fotballspiller. Iker Casillas nærmer seg 38 år. Han spilte i 16 sesonger for Real Madrid, og er med 725 kamper den spilleren som har spilt nest mest kamper for klubben. Med det spanske landslaget vant han EM i både 2008 og 2012, og VM i 2010. De siste tre sesongene har han spilt for den portugisiske klubben FC Porto.
 
 
 

{loadposition google}

 

Internasjonal Feria for alle pengene

Til og med på søndag kan det synges, danses og skåles til den internasjonale Feria i Fuengirola. Festen ble skutt i gang allerede på tirsdag, men fredag og lørdag forventes å bli de helt store dagene på den tradisjonsrike byfesten i Fuengirola. 33 land er i år representert. De har hver sitt hus hvor de presenterer sin lokale gastronomi, dans, musikk og kultur. De internasjonale feriadagene feirer i år 25 års jubileum, og forventer opp mot én million besøkende i løpet av uken. Festen begynner hver formiddag og varer til klokken fire om natten.
 
 
 
 
 
{loadposition google_native}
 

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet