Månedsmagasinet på Costa del Sol
Nå blir det skattelettelser · Avocado-bande pågrepet · Ny prinsesse kommer til Estepona

Nå blir det skattelettelser · Avocado-bande pågrepet · Ny prinsesse kommer til Estepona

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Nå blir det skattelettelser

Det var tilsynelatende ikke bare valgflesk når Partido Populars fremste kandidat, Juanma Moreno, i desember gikk til valg på skattelettelser i Andalucía. Den nye presidenten for Junta de Andalucía gjør nå nemlig alvor av å senke arveskatten i Andalucía så drastisk at vi kommer nært en avskaffelse. Allerede i denne måneden blir den nye loven vedtatt. Det kommer til å skje samtidig som regionsregjeringen vil gjennomføre en nedsettelse av de skattene og avgiftene som i dag er lagt på dokumenter ved eierskifte. I tillegg vil man også redusere kildeskatten – ikke minst for momsregistrerte. Juanma Moreno holder fast på massive skattelettelser for alle i Andalucía de neste fire årene. Han mener ikke at det kommer til å redusere skatteoppkrevingen, da de nye tiltakene vil trekke til seg nye investeringer og skape arbeidsplasser. Juanma Morenos mål for de neste fire årene er å gjøre Andalucía like skattemessig attraktivt som det Madrid er i dag.
 
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 

Avocado-bande pågrepet

Noen kriminelle dedikerer seg til å smugle og selge narkotika. Andre stjeler klokker, smykker og håndvesker, mens noen raner en butikk eller et kasino. Og så er det dem som stjeler avocadoer. Således er en bande på et halvt dusin personer nettopp blitt pågrepet. Banden har gjennom flere år spesialisert seg i å bryte seg inn på landeiendommer nær Vélez-Málaga for å stjele avocadoer og mangoer, som er dyre og ettertraktede frukter. Politiet anslår at banden alene i år har stjålet og videresolgt frukt til en samlet verdi av 60.000 euro. De pågrepne er alle spanjoler mellom 19 og 30 år, som sammen hadde bygget opp et nettverk som stjal frukten og videresolgte den på Málagas grønnsakstorg.
 
 
 
 
{loadposition google}
 
 

Ny prinsesse kommer til Estepona

tredje nyhed billede LD
Med en samlet investering på 75 millioner er første spadestikk til et av Europas største, dyreste og mest ambisiøse hotell-prosjekt nettopp blitt tatt i Estepona. Det er den greske hotell-gruppen Ikos som vil føre opp sitt første “all inclusive”-luksushotell i Spania. Hotell-gruppen har kjøpt opp det gamle Hotel Princess, som skal totalrenoveres, utvides og gjøres til kjernen i den nye resorten. Totalt skal det oppføres 411 hotellrom, syv restauranter, sportsfasiliteter, et teater, flere pools og spa. Det samlede arealet for resorten blir på 33.000 kvadratmeter og vil stå klart i mai 2020.
 
 
 
 
{loadposition google_native}

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet