Månedsmagasinet på Costa del Sol
Málaga Lufthavn flyr mot nye rekorder · Storm og dårlig vær ødelegger kystens strender · Manipulerer roulette og vinner 61.000 euro

Málaga Lufthavn flyr mot nye rekorder · Storm og dårlig vær ødelegger kystens strender · Manipulerer roulette og vinner 61.000 euro

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Málaga Lufthavn flyr mot nye rekorder

Tross stor uvisshet om Brexit, et fall i den tyske turismen og en økt interesse for Tyrkia, Egypt og Tunisia, tyder alt på en ny passasjerrekord for Málaga Lufthavn. Fjorårets rekordhøye passasjertall på 19 millioner reisende så ellers ut til å være umulig å slå, men de mange nye rutene fra Málaga har blåst enda mer liv i flyplassen. Det er spesielt selskapene Ryanair, Easyjet, Vueling, Delta og Gulf Air, som ikke er redde for å åpne nye ruter og sette nye fly i luften. Dertil kommer at sesongen for besøkende på Costa del Sol de siste årene har blitt forlenget, så høysesongen nå strekker seg fra april til oktober. Flyplassen sikter derfor nå mot en ny passasjerrekord på 20 millioner for 2019. Aktiviteten i Málaga Lufthavn har siden åpningen av Terminal 3 økt så kraftig at det i dag knapt er plass til flyavganger, og døgnet rundt lander og letter det fly på flyplassen.
 
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 

Storm og dårlig vær ødelegger kystens strender

Onsdagens storm har vært hardt for provinsens strender – spesielt i Fuengirola, San Pedro og Estepona. De seks meter høye bølgene har flere steder nærmest “spist” opp strendene. Fenomenet er velkjent men vanskelig å forhindre. Derfor skal det nye store mengder sand til for å få utbedret strendene. Utbedringen ventes raskt igangsatt, men det er tvilsomt, om kystens skadete strender vil stå klar til påskeuken, som tradisjonen tro er ensbetydende med årets første store turistsesong.
 
 
 
{loadposition google}
 
 
 

Manipulerer roulette og vinner 61.000 euro

To menn ble pågrepet for å ha manipulert en roulette i Marbella, for deretter å ha trukket ut 61.000 euro i gevinst. De to mennene har tilsynelatende spesialisert seg på å bryte koden til de automatiske roulettene som finnes i de mange nye spillehallene som i disse tider åpner i flere byer. De to gamblerne har over et par uker spilt ved den samme rouletten. Mens den ene kunne bryte og manipulere koden til computeren som styrer rouletten, holdt den andre øye med at personalet eller andre spillere ikke nærmet seg deres bord. Etter et par ukers etterforskning ble de to mennene, som kommer fra Romania og Marokko, pågrepet tidlig i uken.
 
 
 
{loadposition google_native}
 

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet