Månedsmagasinet på Costa del Sol
Marbellas borgermester gir førstehjelp · Politimann dømt for dødsfall i trafikken · VOX styrkes av gamle Franco-generaler

Marbellas borgermester gir førstehjelp · Politimann dømt for dødsfall i trafikken · VOX styrkes av gamle Franco-generaler

Marbellas borgermester gir førstehjelp

Àngeles Muñoz var først på pletten ved en mindre trafikkulykke i Marbellas hovedgate, Avenida Ricardo Soriano, mandag formiddag. Borgermesteren var tilfeldigvis i nærheten da en motorsykkel kolliderte med et annet kjøretøy. Hun så ulykken raskt og kom den tilskadekomne til unnsetning. Àngeles Muñoz er utdannet lege og kunne derfor hurtig agere og yte førstehjelp, til ambulansen kom. Àngeles Muñoz stiller til gjenvalg som borgermesterkandidat for Partido Popular i kommunevalget i mai.

 
 
 
{loadposition google_native}
 
 

Politimann dømt for dødsfall i trafikken

Det har endelig blitt satt punktum for en av sommerens mest omtalte trafikkulykker i 2017. En anklaget Guardia Civil betjent er blitt dømt til fire års fengsel samt å betale en erstatning på litt over en million euro til ofrene. Sterkt påvirket av alkohol og kokain kjørte den dømte politimannen i 149 km/timen ut fra motorveien A-7. Ved Torremolinos rammer han et annet kjøretøy, som treffer en taxi, hvis sjåfør mister kontrollen over sitt kjøretøy og forårsaker en stor trafikkulykke med tre omkomne. Fartsgrensen på A-7 motorveien er generelt 120 km/timen, men kun 100 km/timen på den strekningen hvor ulykken skjedde. Det er uvisst om den dømte Guardia Civil betjenten vil anke dommen.
 
 
 
{loadposition google}
 
 
 

VOX styrkes av gamle Franco-generaler

Det nye partiet i spansk politikk er ikke lei av å skape kontroversielle overskrifter. Nå har fire forhenværende generaler fra Francos styre meldt seg inn i partiet. VOX er i full gang med å organisere seg som et landsdekkende parti med representanter i alle større valgkretser. Partiet fikk sitt gjennombrudd ved regionsvalget i Andalucía i desember og ligger nå an til å samle mellom fem og seks prosent av stemmene til parlamentsvalget 28. april.  
 
 
{loadposition google_native}

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.