Månedsmagasinet på Costa del Sol
Stadig flere blir med Oso Polar på kamp

Stadig flere blir med Oso Polar på kamp

Solkysten har et utall av aktiviteter og muligheter. Men flere og flere ønsker å være med oss på fotballkamp med Málaga CF på La Rosaleda og oppleve sydlandsk stemning og den fantastiske fansen – malaguistas.
Solkysten trekker stadig til seg flere og flere. Også i høst-, vinter- og vårsesongen strømmer det på; besøkende, pendlere, familier, venner, bekjente, foreninger, klubber etc., etc.
Når sommersesongen er på hell, med soling og bading – da starter fotballsesongen. Og den slutter ikke før i juni neste år!
 
Vi opplever at flere ønsker nye og andre opplevelser. F.eks. med fotball og hjemmekamper for Málaga CF. Sammenkomster på klubbhuset «Sausage Dog» for tv-overføring av bortematcher. Aktiviteter og sosiale aktiviteter og nye bekjentskaper. Få med vennegjengen på andre aktiviteter, etc., etc.
 
Vi ser også at mange svensker og folk fra andre nasjoner ønsker å være med. Alle er velkommen.
Vårt faste møtested før hjemmekamper i Málaga by, er restaurant La Chispa. Vo har egen busstransport fra feriaplassen i Fuengirola til stadion og hjem igjen når dommeren blåser av kampen.
Billettene til hjemmekampene denne sesongen, koster 20 €. Busstransporten 10 €.
På selve stadion La Rosaleda har vi faste og gode plasser. Vår offisielle supporterklubb La Peña Oso Polar har egen vert som følger med buss, holder orden på billetter og sitteplassene på stadion. Dette er for øvrig et tilbud svært mange av våre gjester setter stor pris på.
 
Vi opplever at mange kommer igjen ved neste besøk på Solkysten og bestiller billetter på: penaosopolar@gmail.com
Vi arbeider kontinuerlig for å informere om Peña Oso Polar. Til medlemmene som har årskort, bruker vi e-post for å registrere påmeldinger og eventuelle behov for ekstrabilletter.
Per i dag er Facebook vår primære informasjonskanal: www.facebook.com/pena-oso-polar
Her publiserer vi informasjon om de neste hjemmekampene, serverer nyheter om klubben, spillere og lignende, i tillegg til å gi praktiske opplysninger og resultater.
Vi når mange og har mange følgere, men ønsker oss stadig flere. Vi vil spesielt fri litt til svenskene…
Vi har også en egen web-side under utvikling. Den kommer.
Totalt sett har vi en fin og positiv utvikling og vi håper på opprykk til neste sesong og mange nye medlemmer og besøkende.
 

SPILLERE + FANS = SANT!

Sammen må spillere og fansen bli en sterk motstander for alle bortelag som kommer til Málaga CFs hjemmestadion, La Rosaleda.
Málaga CF er velsignet med en stor og trofast supporterskare; Malaguistas.
Dette er «blodfansen» som følger laget i tykt og tynt. De er den 12. spilleren på banen og løfter våre helter opp og fram, samme hvordan det går. De er der og heier og synger laget fram, fram, fram…
Málaga CFs spillere, våre helter, gir merkelig nok lite tilbake. For når fløyta går ved matchslutt vimser heltene rundt på banen, klapper hverandre på skuldrene, noen vinker til kjente på tribunen og så tusler de inn i garderoben.
Stor skam !
Spillerne bør samle seg, samme hva resultatet blir. Gå fram til tribunen hvor Malaguistas står og hyller dem for sterk innsats. De fleste Malaguistas er nok både hese og svette etter kontinuerlig innsats før, under og etter matchen. De vil sikkert sette pris på dette.
Svært mange lag gjør dette for å takke den 12. spilleren. Barcelona, Real Madrid og mange spanske lag gjør det. I England går tankene til Liverpool med «The Kop» som synger «Youll never walk alone». Manchester United, Arsenal, små og store hyller fansen og alle smelter sammen til en massiv enhet.
Islands berømte «Vikingbrøl» har mange lag trykket til sitt bryst. Men ikke bare i fotball. men også i en rekke andre lagidretter og for enkeltutøvere skjer det samme, så…
Nå må heltene skjerpe seg og være med å sveise fellesskapet sammen til en slagkraftig enhet.
De har jo opprykk som målsetting. Da blir den 12 spilleren meget viktig.
Start med neste hjemmekamp!
Av Arild Krisstiansen

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.