Månedsmagasinet på Costa del Sol
Banco Santander og IBM inngår rekordavtale · Costa del Sols turistråd satser stort · Fant koffert fylt med benrester

Banco Santander og IBM inngår rekordavtale · Costa del Sols turistråd satser stort · Fant koffert fylt med benrester

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Banco Santander og IBM inngår rekordavtale

Spanias største bank, Banco Santander, og den amerikanske giganten IBM har inngått et nytt fem-år langt samarbeid, hvor det skal utveksles tjenester for i alt 619 millioner euro. De to virksomhetene har jobbet sammen i flere år, men utvider nå samarbeidet. IBM skal i fremtiden stå for en omfattende omlegging av Banco Santanders online-aktiviteter, samt sikre en forbedring av bankens databeskyttelse og sikkerhet. Bak den forestående omleggingen av Banco Santanders online-aktiviteter forstås også utvidelser og omlegginger som på lang sikt skal sikre banken store besparelser i driften.
 
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 

Costa del Sols turistråd satser stort

Costa del Sol turistråd har nettopp presentert en ny ambisiøs handlingsplan for inneværende år. Turistrådet øker således sitt budsjett til promovering av Costa del Sol i Europa til seks millioner euro, hvorav en million øremerkes det nasjonale markedet, og det har ikke skjedd før. Turistrådet ser nemlig et stort potensiale i turismen fra de spanske regionene Madrid, Barcelona, Baskerlandet, Castilla la Mancha og Castilla y León i Nord-Spania. Vanen tro er det konseptet sol & strand og golf & messer det skal fokuseres på. I alt har turistrådet planlagt 200 tiltak, som strekker seg fra deltagelse på messer til møter med turoperatører og flyselskap. Størstedelen av aktivitetene er rettet mot de europeiske landene, men i år er cirka en sjettedel av budsjettet og de markedsføringsmessige tiltakene tiltenkt det nasjonale markedet.
 
 
 

{loadposition google}

 
 

Fant koffert fylt med benrester

De nye eierne av et rekkehus i Fuengirola fikk seg et stort sjokk under innflytningen. De nye boligeierne fant en koffert fylt med benrester under en omfattende rengjøring og opprydning av sitt nye hus. Først trodde paret at de ufrivillig var blitt del i en mordsak, men politiet kunne dog raskt berolige boligeierne. Riktignok var det snakk om benrester fra et menneske, men så mange av delene var av samme kroppsdel, at det umulig kan være snakk om en drapssak. Politiets teori går ut på at en medisinstudent må ha leid og bodd i huset for flere år siden og ikke hatt lyst til å ta med seg kofferten med benrester når han skulle flytte. Flere av skjelett-delene er minst femti år gamle.
 
 
 
 
 
 
{loadposition google_native}
 

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet