Månedsmagasinet på Costa del Sol
Atlantis Medisinske Høgskole – Søk opptak til høstens studier nå og få 10 % rabatt på studieavgiften

Atlantis Medisinske Høgskole - Søk opptak til høstens studier nå og få 10 % rabatt på studieavgiften

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Atlantis Medisinske Høgskole (AMH) er en privat høyskole som tilbyr studier i Oslo, Fuengirola (Spania) og på nett. Ved høyskolens avdeling i Fuengirola tilbys studiene på norsk og det følges samme studieplan som ved avdeling Oslo og avdeling nett.

 
Alle høyskolens studier er offentlig godkjente og akkrediterte av NOKUT, og gir rett til å søke lån og stipend fra Lånekassen. Dette gjelder også for studiene ved avdeling Spania.
 
AMH er kjent for gode lærerkrefter, og en stor andel av forelesere og faste medarbeidere i fagstaben har førstestillingskompetanse. Foreleserne som benyttes til undervisningen er de samme ved alle tre avdelinger. Høy kvalitet på faglig formidling og metoder for kunnskapsdeling vektlegges, og vi arbeider kontinuerlig for å sikre et godt læringsmiljø for våre studenter. AMH er en relativt liten høyskole, med nærhet mellom studenter og ansatte og et godt studentmiljø.
 

 
 
Våre utdanningstilbud innen medisin, ernæring og psykologi er forskningsbaserte og fremtidsrettede, der forebyggende helse er sentralt. Vår bachelor i medisin er unik, og tilpasset en internasjonal modell for medisinstudier der en 3-årig teoretisk bachelorgrad kan utgjøre basis for videre 4-årige kliniske medisinstudier. Utdanningen gir samtidig en selvstendig bachelor som kan danne grunnlag for videre masterstudier.
 
 

Søk opptak til høstens studier nå og få 10 % rabatt på studieavgiften
for studieåret 2019/2020 ved signering av studiekontrakt før 1. mars 2019.

Søk nå!

 
 
Dersom du velger årsstudium i grunnleggende medisin eller en bachelor i medisin eller i ernæring, vil du kunne velge et studieløp der du tar enkelte emner ved et av våre andre studiesteder enn der du hovedsakelig vil studere (der slike emner tilbys parallelt). For eksempel kan du ta første semester eller hele første studieår i begge bachelorgrader ved AMHs avdeling i Spania, og deretter fullføre studiene ved vår avdeling i Oslo.

 
Du søker i slike tilfeller om opptak på det studium/studiested der du hovedsakelig vil studere. Dersom første semester velges ved annet studiested må dette presiseres i fritekstfeltet når du søker. Bytte av studium/studiested underveis i studieløpet kan søkes om innen gjeldende frister.

Ønsker du veiledning kan du ta kontakt på
telefon 23 20 11 00, eller e-post studieveiledning@amh.no

AMH avd. Oslo

Trondheimsveien 2, 0560 Oslo
Tlf: 23 20 11 00
E-post: atlantismed@amh.no
 

AMH avd. Spania

Avda. Carmen Saenz de Tejada, Edificio S208, 29650 Mijas (Málaga)
Tlf: (+34) 952 19 74 40
E-post: postspania@amh.no

 

amh
 
(Advertorial)

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet