Månedsmagasinet på Costa del Sol
Stor flyttedag hos Loft & Roomers
”Det har skjedd mye i Marbella på de seks årene som Loft & Roomers har hatt butikk på The Golden Mile i Marbella,” forteller Carl Christensen, Loft & Roomers’ direktør. ”For seks år siden var det en riktig god beliggenhet. Loft & Roomers var faktisk den første butikken som leide seg inn på denne adressen, men nå er alle tilstøtende lokaler fullstendig okkupert. Det er bra for forretningslivet, men det betyr dessverre at det er komplet umulig for våre kunder og for oss selv å parkere utenfor butikken, hvilket selvfølgelig er et kjempeminus. Det betyr også at færre kunder legger veien innom butikken enn før. I tillegg bygges det hotell på baksiden av Loft & Roomers lokaler, så vi kan se frem til tre-fire år med byggestøy og støv. Det er selvfølgelig ikke optimalt for en møbelbutikk.”

Et møbelmarked i utvikling

”Vi kan også se at markedet har endret seg, så det ikke lenger er kjempestore showrom det er behov for,” forteller Martin Rance, som er ansvarlig for salg og markedsføring i Loft & Roomers. ”Slik som boligmarkedet er på Costa del Sol, hvor det selges mange prosjektboliger, vil kjøperne gjerne ha det slik at alt er klart når de overtar boligen. Det inkluderer at den er fullt møblert. Så vårt fokus ligger nå i høy grad også på å være til stede der som prosjektene er. Derfor har vi også show-leiligheter flere steder på kysten, som gjør tilstedeværelsen av et kjempestort showrom i Marbella mer overflødig. Som en konsekvens av dette har vi valgt å stenge Marbella-butikken,” forteller Carl Christensen.

Designa flytter inn

Kjøkkenbutikken Designa, som har hatt hovedsete i Ålborg siden 1992, vil nå være å finne på Costa del Sol. Nærmere bestemt i Loft & Roomers Mijas. Her vil Designa nemlig flytte inn 1. februar, så man nå både finner et rikt møbelutvalg samt kjøkken-, bad- og garderobeløsninger, når man besøker butikken på Mijas-veien. ”Det er en naturlig synergi mellom en kjøkkenbutikk og en møbelbutikk. Designa vil ofte være i kontakt med kundene før møbelbutikken, som så helt naturlig kommer inn i bildet etterpå,” forteller Johny Thomsen fra Designa, som gleder seg til å ’flytte inn’ i Loft & Roomers’ romslige butikk på Mijas-veien.
Også Loft & Roomers er glade for ordningen: ”Det er produkter som komplimenterer hverandre. Designa selger kjøkken og vi selger de produktene som du møblerer ditt kjøkken med. Likeledes har Designa også walk in-closets og baderomløsninger, som også er noe som våre kunder etterspør, så vi synes selv at det er en god match og vi håper at kundene setter pris på at de nå kan få råd og veiledning om møbler og innredning samt kjøkken og bad etc. i samme danske butikk,” forteller Carl Christensen.

Loft & Roomers åpner ny butikk til våren 2019

”Vi vil fortsatt gjerne være til stede med et showrom i Marbella, dog på en, for oss og våre kunder, mer attraktiv adresse, hvor det er gode muligheter for parkering og levering av varer. Det spiller også inn, at det i selve Marbella tar lang tid å få byggetillatelse. Derfor er det mer interessant for oss å søke mot f.eks. Nueva Andalucía eller San Pedro, hvor det er mer fart i byggingen,” forteller Carl Christensen, og tilføyer at de gjerne skulle åpne et nytt showrom i dette området i løpet av våren.
Foreløpig kan modellene altså ses i showrommet på Mijas-veien eller på www.loftroomers.com
Loft & Roomers Mijas har åpent mandag til fredag fra 10 til 19 og lørdag fra 10 til 14.
 
 

Loft & Roomers januarsalg fra 8. januar

Under januarsalget kan du få f.eks. sofaer i stoff og skinn til minst 25 % rabatt eller tepper til minst 40 % rabatt. I tillegg er det 30 % rabatt på dekorasjon, glass, vaser, lamper, puter, osv. og hele 80 % på sengetøy. Kikk innom butikken for å se det komplette januarsalget, som innebærer rabatt på en lang rekke andre varer også.

Loft & Roomers flyttesalg i Marbella i hele januar

Det er god grunn til å holde øye med butikken i Marbella i januar, for her blir hele interiøret satt på salg. Alt skal vekk, ingenting skal tilbake på lageret. Det vil altså være kjemperabatter å hente på utstillingsmodellene i Marbella-butikken, hvor all dekorasjonen også blir lagt ut på salg. Det vil si at de tingene som har vært en del av butikkens eget interiør nå kan kjøpes til spottpris.

Loft & Roomers lagersalg i Mijas

Den 19. januar holder Loft & Roomers Mijas et stort lagersalg. Det vil være helt ville rabatter på varer med defekter, og på varer som bare skal ut av sortimentet. Helt opp til 90 % kan du spare, hvis du er rask. Og rask skal man være, da salget finner sted fra kl. 10 – 18.
Det vil være underholdning for de små, musikk og pølsevogn. Og Loft & Roomers kan også arrangere transport av varene hvis det skulle bli nødvendig.
Lagersalget finner sted i Loft & Roomers’ lager, som ligger direkte overfor butikken på den andre siden av Mijas-veien.
Av Sara Laine, sara@norrbom.com

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.