Månedsmagasinet på Costa del Sol
Jehovas Vitner bygger tempel i Marbella · Málagas gastronomi vinner frem · Playmobil kommer til Rincón de la Victoria

Jehovas Vitner bygger tempel i Marbella · Málagas gastronomi vinner frem · Playmobil kommer til Rincón de la Victoria

Jehovas Vitner bygger tempel i Marbella

Marbella kommune har påbegynt de administrative formalitetene for at Jehovas Vitner kan oppføre et nytt religiøst senter og tempel i Marbella. Kommunen er villig til å stille en tomt på 2.000 kvadratmeter til rådighet i området El Pinar nær Río Real. Prosessen begynte tilbake i august, men først nå har offentligheten fått kjennskap til prosjektet. Marbellas borgermester, Àngeles Muñoz, forsikrer at opposisjonen lenge har vært informert om planene, og at ingen har uttrykt motstand mot prosjektet.

 
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 

Málagas gastronomi vinner frem

Málagas gastronomi blir mer og mer populær – både blant forbrukerne og restaurantene. En ny undersøkelse fra Málagas Universitet viser at 60 prosent av provinsens turister setter gastronomien høyt, når de velger destinasjon. Samtidig foretrekker 93 av restaurantene å servere de lokale produktene under merket ’Sabor a Málaga’ takket været kvaliteten, troverdigheten bak prosjektet og kundenes tilfredshet med produktene. De mest etterspurte produktene er Málaga-vinen og olivenoljen.
 
 
 
{loadposition google_native}
 

 

Playmobil kommer til Rincón de la Victoria

Det finnes tusenvis av lekeplasser i Málaga-provinsen – men kun én Playmobil-lekeplass.
Innen årets utgang vil den første lekeplassen med de kjente barnefigurene bli innviet i Rincón de la Victoria. Playmobil-lekeplassen får en fin plassering midt på byens sentrale plass, Plaza de la Constitución, og blir på 200 kvadratmeter. Arbeidet er i full gang, og kommunens borgermester, Francisco Salado, forsikrer at den nye lekeplassen vil stå klar, så byens barn kan nyte lekeplassen i deres juleferie. I årets løp har Rincón de la Victoria investert totalt 430.000 euro i parker og lekeplasser.
playmobil
 
 
{loadposition google}
 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.