Månedsmagasinet på Costa del Sol
Regn, regn, regn… · Mulig parlamentsvalg · Rod Stewart kommer til Fuengirola

Regn, regn, regn... · Mulig parlamentsvalg · Rod Stewart kommer til Fuengirola

Regn, regn, regn…

Det er absolutt ikke uvanlig at det regner mye i Málaga-provinsen i løpet av høsten, men i år har vannmengden vært usedvanlig stor. Forrige måned ble den mest regnfulle oktober måned på ti år, og hittil i november er det ingenting som tyder på at regnet skal gi seg. På søndag falt årets største regnbyger i flere byer i provinsen, tirsdag morgen falt regnet på nytt ned langs hele Costa del Sol, og værmeldingen for torsdag og fredag lover igjen store mengder regn. Regnet er naturligvis deprimerende for kystens mange golfbaner og for folk som elsker utelivet. Til gjengjeld jubler bøndene, og den gode nyheten er at Málaga-provinsens vannreservoarer nå er fylt til bristepunktet.

 
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 

Mulig parlamentsvalg

Pedro Sánchez og PSOE har det vanskelig. – Så vanskelig at den spanske statsministeren med stor sannsynlighet må utskrive ekstraordinært parlamentsvalg. Hans mindretallsregjering kan nemlig ikke samle flertall for den nye finansloven, og derfor kan han se seg nødt til å utskrive valg. Støtten til Pedro Sánchez fra partiet Podemos og de små nasjonalistpartiene er delvis forsvunnet, så den sittende regjeringen i dag ikke kommer noen vei. Nettopp finansloven er regjeringens ømme punkt, for budsjettene for inneværende år ble heller aldri vedtatt. Finansloven for 2018 er således en gjentagelse av budsjettene for 2017, hvor Partido Popular satt ved makten, og de budsjettene ønsker PSOE ikke å arbeide videre med. Det spekuleres livlig om en dato for et kommende valg. Datoen kan bli 26. mai, når det også er kommunalt valg i hele landet. Innen da skal andalusierne til regionalvalg den 2. desember. Der stemmes som aldri før i Spania.
 
 
 
 
  {loadposition google}
 
 
 
 

Rod Stewart kommer til Fuengirola

Den populære skotten Rod Stewart er aktuell med ny musikk og en ny verdensturné. Den 3. juli går turen til Fuengirola, hvor Rod Stewart spiller på konsertstedet MareNostrum Castle Park ved borgen Castillo Sohail. Det er her Simply Red, Sting og Santana har opptrådt tidligere. Billettsalget starter allerede nå på fredag på Marenostrumcastlepark.com og i El Corte Inglés. Billettene kommer til å koste mellom 65 og 120 euro.
 
 
 

{loadposition google_native}

 
 
 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.