Månedsmagasinet på Costa del Sol
Heder og ære til Frigiliana · Costa del Sol vil erobre England · Halv pris på begravelser i Álora

Heder og ære til Frigiliana · Costa del Sol vil erobre England · Halv pris på begravelser i Álora

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Heder og ære til Frigiliana

Landsbyen Frigiliana har nettopp blitt kåret som en av Spanias ti vakreste landsbyer. Det er den landsdekkende avisen Expansión, som i sitt årlige reisetillegg gir Frigiliana en sikker plassering blant Topp-10 over landets vakreste og mest ettertraktede landsbyer. Avisen bemerker byens arabiske touch, flotte arkitektur og gode vedlikehold. Frigilianas flotte utsikt over Middelhavet har også gitt poeng. Frigiliana ligger bare cirka fem kilometer nord for Nerja, og har tidligere mottatt andre flotte utnevnelser – dog som oftest av andalusiske medier og organisasjoner.

 
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 

Costa del Sol vil erobre England

Costa del Sols turistråd gir alt for å få den best tenkelige oppmerksomheten under helgens messe World Travel Market (WTM) i London. Det er ikke bare Englands, men Europas største reiselivsmesse, som hvert år samler reiselystne og fagfolk fra hele Storbritannia. For første gang noensinne har Costa del Sol sikret seg sin egen stand – og til og med på 195 kvadratmeter. Standen setter fokus på Costa del Sols tilbud innenfor golf, kultur, gastronomi, natur og klima og får et stort net-working område for forretningsfolk. “Det britiske markedet er med 28 prosent uten sidestykke vårt største marked, men faktum er at vi i år får et tap på fire til fem prosent i dette markedet. Derfor setter vi nå alle krefter inn for å konsolidere oss og gjenvinne det tapte,” forteller Elías Bendodo, som er formann for Costa del Sols turistråd.
 
 
 
{loadposition google}
 
 
 

Halv pris på begravelser i Álora

Byen Álora, som ligger en halv times kjøring nord-vest for Málaga, har 13.000 innbyggere. I fjor avgikk 138 personer i byen med døden, men på det lokale krematoriet kjører ovnene for fullt. Man kan kalle det usmakelig eller god forretningssans, men faktum er at byens lokale krematorium brenner lik til halv pris. Derfor tar flere av Málaga-provinsens begravelsesbyrå turen til Álora, hvis de pårørende ønsker at liket av deres familiemedlem skal brennes. Det er en ytelse som normalt koster cirka 600 euro, men i Álora koster det kun 360 euro. I byene Fuengirola og Marbella ligger prisen på omkring 750 euro. Derfor ble det på krematoriet i Álora brent 510 lik i fjor, og det forventes at tallet blir enda høyere i år.
 
 
 
{loadposition google_native}
 
 

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet