Månedsmagasinet på Costa del Sol
White Design: Dekorasjon, innredning, design og møbelpakker

White Design: Dekorasjon, innredning, design og møbelpakker

Det er mange grunner for å velge en møbelpakke.
 
Hos White Design Company har de mange klienter med en travel livsstil. De har ikke lyst til å tilbringe verdifull ferietid med å dra rundt fra butikk til butikk for å velge ut møbler og dekor for sin nye eller eksisterende bolig. Ikke bare må du dra rundt i alle butikkene, men du må også være her for å koordinere levering og montering. Mesteparten av arbeidet vi gjør utføres når du, boligens eier, er tilbake i ditt hjemland. Det er helt vidunderlig bare å kunne vri nøkkelen om i døren når du ankommer, og vite at du kan bare slappe helt av og ha ferie!
 
Deres erfarne konsulenter vil hjelpe deg med din spesialtilpassede møbelpakke, og de kan gjøre mesteparten via email, noe som gir deg tid til å slappe av når du er der. Enten du vil ha en moderne, klassisk eller kanskje en industriell design – bare for å nevne noen få stilarter – kan de hjelpe deg å sette sammen en møbelpakke som passer til dine behov.
 
White Design blir ofte spurt tidlig i prosessen hvor mye en møbelpakke vil koste. Det avhenger selvsagt av hva budsjettet ditt er, og hvilken kvalitet og stil du ønsker. På enkelte områder kan det lønne seg å betale litt mer for høyere kvalitet, komfort og varighet på produktene.
 
Senger er en meget viktig investering. Det kan f.eks. være at du planlegger å leie ut boligen til feriegjester, og da kan en komfortabel seng utgjøre forskjellen som gjør at leietakerne velger å komme tilbake ved en senere anledning. En god sofa er også et viktig kjøp, da det er et stort møbel å bytte ut om noen år. Sist men ikke minst; terrassemøblene vil bli utsatt for alle typer vær, så ta kvaliteten i betraktning også her. Noen utendørsmøbler kan vare i mange år dersom du kjøper god kvalitet og de blir tatt godt vare på.
 
Den gode nyheten er at de kan få det hele til å se bra ut ved hjelp av rimelige dekorgjenstander som bilder, speil, lamper osv., og disse gjenstandene vil tåle bruk over lengre tid og utgjøre en stor forskjell med tanke på å holde totalkostnaden så lav som mulig. Sammen med de større møblene kan de også ta med noen mindre dekorgjenstander som du kan få se ferdig plassert i din bolig før du bestemmer deg for å kjøpe dem.
 
Husk at White Design Company kan levere absolutt alt, fra kjøkkenvasken til dine skreddersydde gardiner og sengesett. De jobber i henhold til dine krav og ønsker, og skreddersydd behøver ikke å være dyrt.
 
White Design Company ligger i La Cala de Mijas, i området Butibamba, mellom BPs bensinstasjon og apoteket. Det er parkering rett ved døren.
Se også www.whitedesignco.com for inspirasjon og ideer, eller ring på tlf.: 952 494 155 for å booke et møte.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.