Månedsmagasinet på Costa del Sol
Vårt hus, vårt slott, vårt tilfluktssted… Kort sagt – vårt hjem

Vårt hus, vårt slott, vårt tilfluktssted... Kort sagt – vårt hjem

Det er ikke alle som kjenner til at det ikke er obligatorisk å tegne en boligforsikring, unntatt dersom huset er belånt. I Spania er dette den eneste situasjonen som krever at man har en boligforsikring. Men når det er sagt, og selv om det ikke er obligatorisk, anbefales det at man har boligforsikring, og det er også viktig å være forberedt på alle eventuelle ulykker og hendelser.

 
Det første du bør vite er at du ikke behøver å tegne boligforsikring på samme sted som du tar opp boliglånet. I stedet for kan du fritt sammenligne priser på markedet og tegne den forsikringen som best passer og dekker dine behov.
 
Inntil til for noen få år siden kunne bankene kreve at dersom man tok opp boliglån hos dem, skulle man også kjøpe tilknyttede produkter som boligforsikring hos banken. Nå finnes det, med støtte i et EU-direktiv, en lov som forbyr banker å knytte boliglån opp mot kjøp av forsikringer. For å møte bankens krav om boligforsikring kan ditt forsikringsselskap inkludere en klausul i dine forsikringsvilkår, som registrerer banken som du har boliglån hos som begunstiget part ved skade.
 
Deretter er det viktigste spørsmålet: hvilken forsikring er den beste for ditt hus?
Her kan Liberty Seguros hjelpe deg, samt gi deg verktøyet du trenger for å fatte den beste beslutningen.
Liberty Seguros har et omfattende nettverk av over 300 meglere og agenter som er dedikert til å tilby upartisk, vennlig ekspertrådgivning, fordi hvert hjem er annerledes, og fordi en slik viktig beslutning fortjener en samtale ansikt til ansikt med en profesjonell forsikringsrådgiver, på ditt eget språk, for å diskutere den mest passende dekningen for ditt hjem i solen.
 
Med forsikring ikke bare for hjemmet, men også for bil, liv, kjæledyr, næringsliv, fritid, offentlig ansvar og personskade, anses Liberty Seguros å være utlendingers førstevalg i Spania i dag.
For mer informasjon, se: www.libertyexpatriates.es eller ring: 91 342 25 49.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.