Månedsmagasinet på Costa del Sol
Gode råd er bedre enn dårlige kjøp

Gode råd er bedre enn dårlige kjøp

Home Inspector Spain presenterer en unik tjeneste: Takstmann som guide ved boligkjøp. For feilen ligger i detaljene.
”I mange land er det ved boligkjøp obligatorisk å benytte en takstmann, som kontrollerer blant annet struktur, plantegninger og gjennomgår eventuelle defekter som skal utbedres, samt at denne vurderer huset ut i fra en bestemt liste med kriterier. Men her i Andalucía er dette mindre vanlig. Ofte sier megleren at denne hjelper til, og selvfølgelig kan også en arkitekt eller annen fagmann gjøre det, men i meglerens tilfelle er det ikke sannsynlig at uttalelsen er upartisk, og i andre tilfeller kan det gå mange uker før resultatet kommer. Men det finnes en aktør på markedet som gjør dette, i noen tilfeller allerede samme dag, nemlig bühler & partners!” sier Benne Bühler, RICS London-sertifisert takstmann og sjefsarkitekt hos bühler & partners mrics | architects | surveyors | valuations

 
”Vi hos bühler & partners (med hovedkontor i Málaga, og som også gjør vurderinger for den spanske domstol) inspiserer boligen for deg og oppretter en forbedringsliste, og vi finner feilen! Men det handler ikke bare om å finne feil for å kunne forbedre dem. Feil og mangler er nemlig et utmerket argument for å få redusert prisen på boligen. Selvfølgelig kan man som kjøper fritt velge å selv forhandle med selgeren, men når det kommer til de tekniske delene kan det være godt å ha noen som oss, en profesjonell å støtte seg til”, forklarer Benno Bühler. Skulle det dukke opp juridiske problemer kan bühler og partners ikke selv stå for rådgivningen, men de kan anbefale meget kompetente jurister.
Bühler og partners er eksperter på sitt område og foretar den tekniske undersøkelsen, og lar juristen klare det juridiske.
”Takseringstjenesten hos oss koster fra 350 euro + en prosent av det som vi sparer kjøperen for. Med andre ord – desto mer vi kan senke boligprisen for kjøperen, desto mer tjener vi. Både kjøperen og bühler og partners vinner altså her,” avslutter Benno Bühler.
 
bühler & partners mrics | architects | surveyors | valuations
www.home-inspector-spain.com, info@architect-spain.com, +34 952 609 617, +34 610 794 443

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.