Månedsmagasinet på Costa del Sol
Byggetillatelsen er godkjent og halvparten av boligene er solgt – nytt prosjekt i Torreblanca

Byggetillatelsen er godkjent og halvparten av boligene er solgt - nytt prosjekt i Torreblanca

Riktig mange kunder ønsker å være uavhengige av bil og kunne gå til alle fasiliteter i løpet av 10-15 minutter. Det tilbyr Palm Beach Torreblanca. Togstasjonen i Torreblanca ligger bare noen minutter fra boligområdet, noe som gjør det enkelt å komme dit med tog fra Malaga lufthavn. Dette prosjektet er tilpasset det skandinaviske markedets ønsker og krav om solrike terrasser og privat hage, samt flotte fellesarealer med bl.a. oppvarmet infinity-pool og gym direkte under denne. Og så har alle boligene en flott panoramautsikt.
 
”Det finnes ganske enkelt ikke noen lignende prosjekter eller boliger av samme kvalitet i dette vakre området,” forteller Salgsleder på Costa Del Sol, Simen Enggrav Iversen. Simen har vært i kontakt med samtlige av de kundene som allerede har kjøpt bolig i prosjektet, og det er faktisk halvparten av boligene som er solgt nå, før byggingen starter. ”Mange kunder vil gjerne kjøpe seg raskt inn i prosjektet, da det betyr at man får større mulighet for å velge materialer til gulv, kjøkken, osv., enn om man kommer inn på et senere tidspunkt,” tilføyer Simen.
 
At beliggenheten er sentral og vakker kan man ikke komme forbi. «Mange av de prosjektene som nå selges på Costa del Sol ligger i flotte områder, men langt fra alle har en sentral beliggenhet. Så da vi fant den perfekte tomten måtte vi slå til,” tilføyer Sverre Balteskard, Daglig Leder av Feriebolig Utland i Oslo. Interesserte er hjertelig velkommen til for en presentasjon av prosjektet på kontoret vårt i Nedre Vollgate i Oslo.
 
Palm Beach Torreblanca består av 14 romslige rekkehus med 3-5 soverom og 3 frittstående villaer med fokus på skandinavisk standard og byggekvalitet. Boligene bygges på den beste utsiktstomt nær stranden i Torreblanca, med en utrolig utsikt over havet, stranden og Fuengirola. Du kan allerede nå komme innom og se tomten og besøke salgskontoret, hvor du kan se hvilke funksjoner boligene komme til å ha, samt hvilken kvalitet de bygges i. Sistnevnte er naturligvis skandinavisk, og boligene er isolert på beste skandinaviske vis.
 
Med norske eiere og solid erfaring, samt Cramer Advokater i Fuengirola som ivaretar det juridiske, vil kjøperne oppleve 100 % sikkerhet for sin investering.
For mer informasjon om prosjektet, priser og plantegning, eller for en omvisning på tomten, ta kontakt med Salgsleder på Costa Del Sol, Simen Enggrav Iversen, tlf. +34 694 404 151, eller gå inn på www.palmbeach.no
 
Over halvparten av boligene er solgt. Byggetillatelsen er på plass, og byggestart forventes påbegynt innen årets utgang.
Av Simen Enggrav Iversen, tlf. +34 694 404 151, eller gå inn på www.palmbeach.no

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.