Månedsmagasinet på Costa del Sol
Norsk eiendomsmegler på Costa del Sol – 100% uavhengig
Costa Eiendom er et norskeid selskap som formidler boliger i Spania både til salg og til leie, og som jobber 100 % i kjøpers interesse. Vi har kontor på Kolbotn utenfor Oslo, og kollegaer i Spania, samt at vi jevnlig kjører visningsturer. Våre kontakter har lang fartstid i bransjen, og vi kjenner til alt av resales og det som blir bygget. Vi og hjelper også til med oppussing om kunden ønsker dette.
 
Det er viktig at du ved kjøp av fast eiendom i Málaga-området er klar over hvor viktig det er å velge den rette eiendomsmegleren.
 
I tillegg har vi et stort profesjonelt nettverk rundt oss, så lurer du på noe av økonomisk- eller juridisk art (f.eks. skatt, arv, testamente), så har vi avtaler med norske advokater, samt skandinaviske og spanske banker.
 

Kjøp av bolig på Costa del Sol

Du kan allerede nå gå inn på vår hjemmeside og se hva vi har i vår store katalog av boliger, vi har også villaer og rekkehus.
Vi oppfatter oss selv som finnere og rådgivere for våre kunder når det gjelder eiendommer til salgs på Costa del Sol, mer enn som tradisjonelle eiendomsmeglere eller selgere av eiendom – denne synsvinkelen synes vi passer bedre på den måten vi samarbeider med våre kunder på.
 
Andalucía særpreges av en avslappet og hyggelig atmosfære. Vi forsøker å videreføre dette til ditt eiendomskjøp på Costa del Sol. Nettopp på grunn av den andalusiske vennligheten og en mer avslappet væremåte, håper vi at også våre kunder vil føle dette når de er i kontakt med oss.
 
Det som er viktig for oss er fra starten av å skape rammen til det tillitsforholdet vi mener må ligge til grunn for å oppnå ønsket positivt resultat. Dette er etter vår oppfatning kun mulig ved nært og ærlig partnerskap med klare linjer helt fra starten.

Firmaleilighet i Spania

I tillegg til å være et attraktiv gode ovenfor dine nåværende (og fremtidige) medarbeidere, så kan det også være en veldig god investering rent økonomisk. Vi i Costa Eiendom har god erfaring med å finne den eller de perfekte leilighetene som din bedrifts ansatte kan nyte i lang tid fremover.
Husk at bedriften din får full fradragsrett for alle kostnader, akkurat som ved ordinær firmahytte- eller leilighet i Norge.

Møbler til boligen? Titt på showrommet på Kolbotn

Gjennom samarbeid med lokal møbeldesigner (Krogh Design) tilbyr vi møbelpakker som sendes direkte fra Norge til Spania. Krogh Design AS selger møbel og interiør egnet for hus, hytte, sommerbolig og hage. I tillegg har de et varesortiment fra hele verden, og kjennetegnes av den klassiske stilen. Alle Costa Eiendom´s kunder får en ekstra god pris, så husk å oppgi navnet Costa Eiendom ved bestilling.
Ønsker du å ta møblene i nærmere øyesyn så er det bare å ta turen til showrommet på Kolbotn, 15 minutter utenfor Oslo – adressen er Kongeveien 49.
 
 
www.costaeiendom.noinfo@costaeiendom.no ● +47 91 30 45 36 / 0034 683 336 626 Adresse: Kolbotnveien 6, 1410 Kolbotn / Calle Gorriones 21 – Fuengirola, 29640
Av www.costaeiendom.no ● info@costaeiendom.no ● +47 91 30 45 36 / 0034 683 336 626

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.