Månedsmagasinet på Costa del Sol
Fairways La Cala Golf – banebrytende nytt prosjekt

Fairways La Cala Golf - banebrytende nytt prosjekt

Fairways La Cala Golf er et banebrytende nytt prosjekt bestående av 54 moderne leiligheter og penthouse beliggende i vakre La Cala Golf Resort, bare 10 minutter fra stranden i La Cala de Mijas.

 
-Tomten har en unik beliggenhet da den er omringet av golfbanen på tre sider, derav navnet «Fairways», og i tillegg har den utsikt over hav og fjell, forteller Christofer Fogelberg, hvis firma StartGroup er ansvarlig megler for prosjektet.
 
– Alla bosteder i Fairways har en vidunderlig utsikt og det er det eneste komplekset i La Cala Golf Resort som har privat spa og gym. Komplekset er bygget i moderne stil etter moderne krav! Store vindu for maksimalt innslipp av lys over store åpne flater med høy takhøyde, riktig store terrasser og fantastiske fellesområder. Fairways har et stort saltvannsbasseng med palmetrær og en infinity edge med vannfall ut mot golfbanen.
 
Dette er det siste i en rekke av prosjekt som utvikles av det Marbella-baserte firmaet Exxacon, som har vært aktive siden år 2000. Exxacon har i øyeblikket 9 prosjekt under bygging, spredt over Costa del Sol, i Malaga, Alhaurin de la Torre, Mijas, Estepona og Casares.
 
– For StartGroups del er det en enorm fordel å jobbe sammen med et så velrenommert foretak som Exxacon, fortsetter Christofer. Begge våre foretak har vært aktive lenge og har en felles filosofi; fornøyde kunder! Når vi planla Fairways gikk vi i fellesskap gjennom hvilken type produkt dagens kunder søker, hva som er viktig og mindre viktig, og ut ifra det fikk vi frem et prosjekt som raskt viste seg å være en suksess. På kort tid har vi allerede solgt 60 % av fase 1 og har en enorm etterspørsel i forkant av den kommende høstsesongen, når vi legger fase 2 ut for salg.
 
Exxacon utvikler moderne nyproduksjoner etter sitt konsept Smart Living. Lys, romslighet, kvalitet, energieffektivitet og miljøvennlighet er pilarer som Smart Living baseres på.
 
På Costa del Sol-prosjektene har en spesiell ”touch” blitt lagt på terrassene, ettersom «al fresco lifestyle» er det dagens kjøpere ønsker. Store åpne og lyse rom med vakker utsikt gjør det enkelt å nyte en moderne livsstil.
 
I Fairways har vi lagt stor vekt på energieffektivitet; oppvarming og nedkjøling utføres ved hjelp av aerotermiske systemer og vannet varmes med hjelp av solpanel. «Vi var nært ved å få A i energisertifisering, men på grunn av de store panoramavinduene ble det B, hvilket er en enormt bra karakter. Vi fikk heller velge den vakre utsikten og lyset i dette tilfellet!»
Alla leilighetene leveres selvsagt med fullt utrustede kjøkken og A/C, samt bod og parkering i kjelleren. De store penthouse-leilighetene med tre soverom har til og med en privat pool på taket, med en gjennomsiktig glassfront mot golfbanen.
 
I kjelleren finnes også et fellesrom hvor golferen kan vaske sine klubber etter en dag på banen, samt lade sin golfbil (eller kanskje Tesla!)
 
«Dette er et spennende prosjekt som vi dessuten selger til bra priser, vi ligger cirka 30 % lavere enn prisene i La Cala de Mijas og Marbella, så det er utrolig prisverdig.»
 
En annen sak som gjør Fairways så spesielt er at alle boligene har ekstra ute-plass. Leilighetene på bakkeplan har store terrasser på både frem- og baksiden samt en privat hage, og leilighetene i midten har ikke bare en vanlig terrasse foran seg, men også en privat solterrasse en etasje opp! Penthouse-leilighetene er fantastiske og bygget over to plan. Fairways har generelt mange smarte planløsninger og en masse nytenkende ideer.
 
På hjemmesiden kan man også ta en fantastisk virtuell tur som gir en utmerket idé om hvordan det blir. Salgskontoret på tomten er åpent fra mandag til lørdag.
 
Kontakt Fairways La Cala Golf på +34 637 008 455,
 
Av Fairways La Cala Golf

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.