Månedsmagasinet på Costa del Sol
Workout Pedersen åpner garasje-gym i Fuengirola

Workout Pedersen åpner garasje-gym i Fuengirola

Mange vil sikkert bli glade for å høre at man nå kan få trening av Chelina Lila Pedersen her på Costa del Sol. Chelina er også kjent under navnet ’Workout Pedersen’ og for sitt gym på Vesterbro i København, samt sine populære online treningsprogrammer.
 
Chelina er mor til seks barn og har sammen med mannen ni barn totalt. Yngste kull er tvillinger på åtte måneder. Men det stopper ikke Workout Pedersen, som har full fart fremover. ”Jeg var på besøk her på Costa del Sol på en kort tur i vår, og så ble jeg helt forelsket i området,” forteller Chelina, som ikke nølte med å kjøpe hus i Torremuelle og ta den tallrike familien med seg. ”Egentlig var det ikke meningen at jeg skulle åpne et gym akkurat med det samme, men så ble det allikevel sånn, da jeg bare fant de helt rette lokalene.” Og lokalene ligger nær stranden, kun noen få hundre meter fra Los Boliches togstasjon.
 
”Det er et gym hvor det er plass til alle, og jeg kommer til primært å ha lagtrening og bootcamps – men også personlig trening en-til-en,” forteller Chelina. Nettopp hennes bootcamps har vært spesielt populære i Danmark. De første kundene meldte seg på allerede på åpningsdagen.
 
”Det er hard og effektiv trening jeg driver med, for det skal kunne merkes at man trener,” ler Chelina og utdyper sin treningsfilosofi: ”Trening skal være noe dagligdags, som blir implementert i din hverdag. Du behøver ikke å dra til et treningssenter og pumpe jern eller slite i maskinene – en del av treningen kan du faktisk gjøre hjemme også.” Det er nemlig mulig å kjøpe Chelinas online treningsprogrammer, så man kan trene hjemme hos seg selv også.
 
I desember kommer Chelina også med en bok om hennes vei for å bli Workout Pedersen. ”Den er skrevet ut i fra et ønske om å inspirere andre kvinner til å reise seg fra det negative. Jeg startet jo da jeg var på bunnen – nyskilt med små barn og en masse gjeld. Og det var i en alder av 38,” sier den populære treneren, som fremhever lagtreningene og boot camps ved sitt nye gym, selv om det selvfølgelig fremdeles er mulig å få personlig trening en-til-en, samt personlig trening hvor man er to personer.
 
Se mer info om trening og priser på: www.workoutpedersen.dk/workout-pedersen-garage
 
Eller stikk innom Workout Pedersens Garage på Calle Gibraltar i Los Boliches.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.