Månedsmagasinet på Costa del Sol
Møbelpakker – Vinter-varmere

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Møbelpakker

Det er mange grunner for å velge en møbelpakke.
Her hos White Design Company har vi mange klienter med en travel livsstil. De har ikke lyst til å tilbringe verdifull ferietid med å dra rundt fra butikk til butikk for å velge ut møbler og dekor for sin nye eller eksisterende bolig. Ikke bare må du dra rundt i alle butikkene, men du må også være her for å koordinere levering og montering. Mesteparten av arbeidet vi gjør utføres når du, boligens eier, er tilbake i ditt hjemland. Det er helt vidunderlig bare å kunne vri nøkkelen om i døren når du ankommer, og vite at du kan bare slappe helt av og ha ferie!
Våre erfarne konsulenter vil hjelpe deg med din spesialtilpassede møbelpakke, og vi kan gjøre mesteparten via email, noe som gir deg tid til å slappe av når du er her. Enten du vil ha en moderne, klassisk eller kanskje en industriell design – bare for å nevne noen få stilarter – kan vi hjelpe deg å sette sammen en møbelpakke som passer til dine behov.
Vi blir ofte spurt tidlig i prosessen hvor mye en møbelpakke vil koste. Det avhenger selvsagt av hva budsjettet ditt er, og hvilken kvalitet og stil du ønsker. På enkelte områder kan det lønne seg å betale litt mer for høyere kvalitet, komfort og varighet på produktene.
Senger er en meget viktig investering. Det kan f.eks. være at du planlegger å leie ut boligen til feriegjester, og da kan en komfortabel seng utgjøre forskjellen som gjør at leietakerne velger å komme tilbake ved en senere anledning. En god sofa er også et viktig kjøp, da det er et stort møbel å bytte ut om noen år. Sist men ikke minst; terrassemøblene vil bli utsatt for alle typer vær, så ta kvaliteten i betraktning også her. Noen utendørsmøbler kan vare i mange år dersom du kjøper god kvalitet og de blir tatt godt vare på.
Den gode nyheten er at vi kan få det hele til å se bra ut ved hjelp av rimelige dekorgjenstander som bilder, speil, lamper osv., og disse gjenstandene vil tåle bruk over lengre tid og utgjøre en stor forskjell med tanke på å holde totalkostnaden så lav som mulig. Sammen med de større møblene kan vi også ta med noen mindre dekorgjenstander som du kan få se ferdig plassert i din bolig før du bestemmer deg for å kjøpe dem.
Husk at White Design Company kan levere absolutt alt, fra kjøkkenvasken til dine skreddersydde gardiner og sengesett. Vi jobber i henhold til dine krav og ønsker, og skreddersydd behøver ikke å være dyrt.
Vi ser frem til å høre fra deg!
Dilys

 
 

Vinter-varmere

Vel, vi har et fantastisk vær for å være denne tiden av året, men det er fremdeles kjølig når solen går ned.
Følelsen av iskald marmor under føttene når du står opp om morgenen! Spanske boliger kan være mye kaldere enn boligene i våre hjemland, siden de er bygget med tanke på de varme sommermånedene, med enklere vindu og marmor eller flislagte gulv. Vi kan selvsagt isolere veggene i boligen din, men det er kanskje en større jobb enn du ønsker dersom boligen din først og fremst er en feriebolig som for det meste blir brukt om sommeren.
Bare synet av et teppe på gulvet gir umiddelbart en varmere følelse, og å ha et par mindre tepper som du kan tråkke ned på ved siden av sengen om morgenen kan utgjøre en stor forskjell. Husk at teppene kan rulles sammen og stues bort for sommeren når du ikke trenger dem. White Design Company har et godt sortiment av vakre tepper av alle slag, fra korte til lange tråder og i ull, bomull og slike, for ikke å glemme utendørsteppene som man nå kan få til vinterhagene og de innglassede terrasseområdene. Kanskje en blanding av syntetiske og naturlige fiber vil være valget ditt? Det er så mange størrelser og stiler å velge blant. Her hos White Design Company lar vi deg få prøve dem hjemme i din bolig dersom du er usikker på stilen og størrelsen før du kjøper.
Det er også en mulighet for å legge på noen ekstra lag ved vinduene, siden vi mister så mye varme i områdene rundt dem. Vi kan bruke en tykkere gardin, eller legge fyll i dem du allerede har. Om nødvendig kan fyllet ofte tilføres på midlertidig basis. Man har ikke alltid lagringsplass for både vinter- og sommergardiner, så dette kan være en ide dersom det er gjennomførbart. Vi har mange ideer og vi tar alltid hensyn til dine personlige behov og krav til stil. Besøk showrommet vårt i La Cala de Mijas, mellom BP bensinstasjonen og apoteket på motsatt side av Lidls, så kan vi diskutere dine behov.
Hold deg varm denne vinteren, så ses vi snart!
Dilys

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet