Månedsmagasinet på Costa del Sol
Strøm med lav pris og fantastisk kundeservice

Strøm med lav pris og fantastisk kundeservice

Så enkelt er det hos Escandinava de Electricidad, som gjør strøm like enkelt som hjemme i Norge, slik at du selv kan ta det beste valget.
 
Escandinava de Electricidad er en liten strømleverandør, hvor det er lett å være kunde. Du får nemlig kundeservice på alle de nordiske språkene i tillegg til spansk, katalansk og engelsk. Du kan således få dine fakturaer på et skandinavisk språk eller engelsk, så du ikke er det minste i tvil om hva du betaler for. – Og så er dine fakturaer basert på den reelle måleravlesningen – altså ikke noe med å betale for et estimat av forbruket. Betal for den strømmen som du bruker – så enkelt er det.
 
Hos Escandinava de Electricidad har de stor tro på at du kan kjenne igjen et godt produkt når du prøver det selv, så det ingen bindingsperiode. Kundeforholdet er dermed basert på frivillighet og tillit. Videre leverer de kun 100 % «grønn» strøm, med priser som ligger mellom 5-15 % lavere enn hos de store selskapene.
 
Som noe helt nytt samarbeider Escandinava de Electricidad også med flyselskapet Norwegian, så du tjener opp cashpoints med ditt strømforbruk.
 

Lett å skifte selskap og velge tariff


Det er flere forskjellige tariffer. For eksempel passer tariffen DAG til dem som bruker strøm jevnt hele døgnet, hvor tariffen NATT er for dem som har 30-40 % av forbruket mellom kl. 23:00 til 13:00.
 
Det tar typisk mellom 5 og 10 dager å skifte strømleverandør, og du mister ikke strømmen hverken under eller etter prosessen.
 
Kontakt Escandinava de Electricidad for mer informasjon om hvilken tariff som vil passe til ditt forbruk.
900 373 681 – www.escandinavaelectricidad.es
 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.