Månedsmagasinet på Costa del Sol
Det nye høreapparat WIDEX BEYOND Z uten batterier er kommet til Costa del Sol

Det nye høreapparat WIDEX BEYOND Z uten batterier er kommet til Costa del Sol

Det nye høreapparatet uten batterier fra Widex får man i hørselssentrene Laza i Marbella, Fuengirola, Mijas og Cala Mijas. Høreapparatene gjør det fullstendig overflødig å skulle skifte batterier ukentlig. Man kan bare bruke apparatet gjennom dagen, og legge det på lading om natten, nøyaktig som man gjør med mobiltelefonen.
 
Batteriet i WIDEX BEYOND Z, det nye batteriløse høreapparatet, holder en hel dag og energiforbruket er så lavt at det er det eneste som garanterer så lang varighet uten at gå på kompromiss med kvaliteten. – Og hvis brukeren f.eks. er ute og reiser og har glemt laderen, kan helt vanlige batterier brukes i stedet for.
 
WIDEX BEYOND Z er et høreapparat med den siste teknologien fra Widex, hvilket vil si at det har alle de fordelene som kjennetegner den danske produsenten, som er en av de ledende bedriftene innen høreapparater.
 
Således lar BEYOND Z deg høre flere lyder enn noe annet høreapparat, og tilbyr det høyeste nivået av hørsel uansett omgivelsene, da det automatisk tilpasser seg dem. I tillegg garanterer dette høreapparatet den beste kvaliteten av lyd – også ved streaming. Det vil si, at lyden fra en iPhone høres direkte i høreapparatet på den mest klare og naturlige måten.
 
Det er altså snakk om et høreapparat som tillater en personlig og tilpasset hørsel, takket være sin app. App’en BEYOND, som er tilgjengelig for iOS og Android, lar deg stille inn og tilpasse forskjellige lydfunksjoner og programmer for hørsel på den enkelte brukers vilkår og tilpasset dennes vaner.
 
Dette nye høreapparatet kan du prøve gratis og uforpliktende i hørselssentrene Laza i Marbella, Fuengirola, Mijas og Cala Mijas. Bestill en time på telefon 951 261 120 eller info@opticalaza.es

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.