Månedsmagasinet på Costa del Sol
FORUM Frisør og Skjønnhetspleie.
En av Solkystens lengst etablerte hår- og skjønnhetssalonger ligger midt i La Cala de Mijas.
Med 17 års erfaring tilbyr våre profesjonelle hårstylister ekspertise med det siste innen klipp, farge og spesialteknikker ved å bruke produkter og farger fra L’Oreal, alt i vår komfortable og innbydende salong.
Vi tilbyr et bredt utvalg av fantastiske håroppsett for den spesielle anledningen, en innholdsrik bryllupspakke inkludert sminke og neglebehandling, og en avslappende spa-behandling før bryllupet!
Har du noen gang ønsket lengre og tykkere hår? Vi på Forum har kompetanse på de nyeste trendene i hårforlengelse fra Fantasia Extensions, som tilbyr den mest avanserte teknologien på markedet i dag. Vi gir deg 1 måneds garanti med full etterbehandling.
For den optimale avslapning tilbyr vår skjønnhetsavdeling et bredt utvalg av ansikts- og kroppsbehandlinger, utført av våre erfarne terapeuter som bruker produkter fra Guinot Institut i Paris og Mary Cohr. For neglebehandlinger, inkludert akryl og gelé forlengelser, brukes Creative Nail Design og Halo produkter. Vi tilbyr også en rekke spesialiserte behandlinger, inkludert et bredt spekter av ansiktsbehandlinger, som Genie Complete ikke-kirurgisk ansikts- og kroppsløfting, Diamond Tip krystallsliping, Nouveau Lash Extensions, LVL vippe behandling, semi-permanent make up, Botox og Dermal Fillers, kjemisk peeling, dermarulling, mesoterapi og mye mer.
På Forum har vi også tilgjengelig solarium for rask og trygg soling, som enkelt behandling eller klippekort med 10 klipp.
I andre etasje finner du Déjà Vu Tatoos som tilbyr alle typer tatoveringer og piercinger.
Microblading spesialist, Pamela Lazarte, utfører det beste innen øyenbrynstransformasjoner.
For mer informasjon om tilbud og avtaler, ring 952 59 90 98

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.