Månedsmagasinet på Costa del Sol
PPs formannsvalg rett rundt hjørnet · Fant én meter lang slange i barnevogn · Narkotikasmugler flykter blant badegjester

PPs formannsvalg rett rundt hjørnet · Fant én meter lang slange i barnevogn · Narkotikasmugler flykter blant badegjester

PPs formannsvalg rett rundt hjørnet

På en ekstraordinær partikongress den 21.-22. juli skal partiet finne sin nye formann. Etter forrige ukes første valgrunde står kampen mellom Santamaría og Casado, som ble de to kandidatene som fikk flest stemmer av de seks partimedlemmene som stilte til valg. Santamaría var visepresident under Rajoy, mens Casado betegnes som det unge håpet som i et par år har hatt en fremtredende rolle i partiet i Madrid, og i PPs pressesekretariat. Alt tyder på en meget jevn avstemning. Om Casado vinner blir han partiets yngste president noensinne. Vinner Santamaría, blir det partiets første kvinnelige president. Det er nye tider i det gamle partiet.
 
 
{loadposition google_native}
 
 

Fant én meter lang slange i barnevogn

slangeEn spansk familiefar fikk seg et kjempesjokk i starten av uken. Da han ga blomstene vann, så han en stor slange sno seg rundt en av plantene. Få timer etter hadde politiets spesialister fanget slangen, som var 1,20 meter lang. Men familiens ubehagelige opplevelse sluttet ikke her. Politiet iverksatte nemlig et større etterretningsarbeid for å finne ut hvordan slangen var kommet opp i familiens leilighet, og stoffprøvene fra familiens barnevogn etterlot ingen tvil. Slangen hadde snodd seg opp i barnevognen – antageligvis under en gåtur i en park – og oppholdt seg under barnets hodepute, og på den måten hadde den kommet inn i familiens hjem.
 
 
{loadposition google_native}

 

Narkotikasmugler flykter blant badegjester

Det kunne lett forveksles med en filminnspilling, men det er – dessverre – hverdagens historier fra Costa del Sol og Gibraltarstredet, som på mandag dog utviklet seg litt komisk ved stranden Sabinillas ved Manilva, litt vest for Estepona. Politiet hadde fått øye på en av narkotikasmuglernes velkjente speedbåter som brukes til transport av narkotika fra Marokko, og fulgt den i helikopter over store deler av stredet. Ingen hadde imidlertid forventet at narkotikasmugleren ville sette kursen mot den befolkede stranden i Sabinillas, legge til, og forsøke å flykte til fots blant strandgjestene. Blant de mange badegjestene var det tilfeldigvis en politimann som hadde fri og hadde tatt familien med på stranden, og han løp umiddelbart etter smugleren og fikk pågrepet ham. De mange badegjestene fikk unektelig en strandtur som de sent glemmer.
 
 
{loadposition google}
 
 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.