Månedsmagasinet på Costa del Sol
Nye kolleksjoner hos LOFT & ROOMERS

Nye kolleksjoner hos LOFT & ROOMERS

LOFT & ROOMERS ligger på The Golden Mile i Marbella og i Mijas, og nå fornyes deres butikker med nytt inventar. Denne sommeren vil du finne eksklusive produkter til uslåelige priser!
 
I deres to stilfulle og inspirerende showrom i Mijas og Marbella ønskes klienter velkommen innenfor til et førsteinntrykk av det store utvalget av inne- og utendørsmøbler, som passer til ethvert rom og enhver hage og terrasse. Nylig tok de to showrommene også inn en rekke utendørsmøbler til priser som simpelthen var for gode til å gå glipp av. De har også tilført et utvalg av nytt tilbehør til kolleksjonene som er laget av gjenbruksglass for å kunne skåne miljøet, med upåklagelig design.
 
Når det gjelder senger tilbyr deres kolleksjon bedre støtte til alle fem av kroppens soner, hvilket gir en bedre søvn. Ved å ha 95 % av lageret i deres varehus og ved å inkludere gratis og hurtig levering behøver ikke kundene å vente i ukevis for å kunne nyte sine møbler. Det eneste kundene selv skal sørge for, er å nyte livet på Costa del Sol.
 
Kundene hos LOFT & ROOMERS spenner fra nasjonale til internasjonale kunder som søker å få møblert deres hjem eller leieboliger med produkter av høy kvalitet, i smart og trendy skandinavisk design, til en rimelig pris. Hvis du ønsker å få innredet et helt hjem, så tilbyr LOFT & ROOMERS også totale møbelpakker. Disse pakkene er en fantastisk måte å få alt som du trenger, uten å skulle jage frem og tilbake til forskjellige butikker. De skreddersydde pakkene rangerer fra Basic, Plus og Deluxe.
 
LOFT & ROOMERS inviterer alle velkommen til deres showrom i Mijas og Marbella. Hva det enn måtte dreie seg om, ny sofa, seng, spisebord eller tilbehør, er de sikker på at du vil finne det som du ser etter. Det er nemlig stilarter som passer alle, gode priser, kundeservice på toppnivå og alltid gratis kaffe, så du kan shoppe rundt i hjemlige omgivelser.

 
 

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet