Månedsmagasinet på Costa del Sol
Perfect Marbella – din norske eiendomsmegler

Perfect Marbella - din norske eiendomsmegler

Skal du kjøpe bolig på Solkysten er eiendomsmeglerfirmaet Perfect Marbella et bra valg. Perfect Marbellas daglige arbeid omfatter salg av boliger på Costa del Sol til privatpersoner, samt nært samarbeid med investorer om utvikling av alt fra enkle boliger til store prosjekt som inkluderer flere leiligheter.

 
”I løpet av årene (vi har vært aktive i 18 år!) har vi bygd opp et meget bra kjennskap til markedet på Solkysten, med et stort kontaktnett og ikke minst stor kunnskap om praktiske og økonomiske forhold, samt nødvendige forhåndsregler man må ta når man kjøper eller selger eiendom i Spania. Vår innsikt i spansk mentalitet, lovgivning og praksis hva gjelder salg, kjøp og bygging er en viktig del av den verdien som vi gir til våre kunder. Selvsagt sikrer vi også kjøpers rettigheter gjennom vårt fremgangsrike samarbeid med et norsk/spansk advokatfirma, som i likhet med oss også har kontor her på Solkysten ”, sier Knut Nordbotn, Perfect Marbellas grunnlegger.
 
Hos Perfect Marbella, hvis kunder i hovedsak består av nordmenn og andre skandinaver, handler arbeidet om mer enn å formidle boliger. Kunden presenteres alltid for ulike områder, med saklige forklaringer på hvorfor prisene varierer mellom ulike steder. De er med i hele prosessen, søk, utvelgelse, budgivning og kjøp, og legger stor vekt på at kunden har en positiv følelse også etter kjøpet. Alt dette er grunnlaget for Perfect Marbellas gode rykte, som uten tvil bygger på kundenes positive erfaringer– de fleste nye kunder kontakter dem på anbefaling fra tidligere kunder.
 
”Akkurat nå ser vi at salg av nye boliger på Solkysten øker betraktelig, noe som bekreftes av det spanske nasjonale statistikkbyrået INE (Instituto Nacional de Estadística). I januar 2018 viste INE en salgsøkning på 23 prosent sammenlignet med samme måned i fjor, og salget har ikke vært høyere for en enkelt måned i Spania siden mai 2008”, avslutter Knut Nordbotn.
 
Tlf. Norge: +47 922 33 500 * Tlf. Spania: +34 60 60 14 250
info@perfectmarbella.com* www.perfectmarbella.com
 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.