Månedsmagasinet på Costa del Sol
Høytstående i rettsvesenet dømt for å stjele smykker · Mer salg enn noensinne før · Verdens beste whisky selges for 14 euro hos Aldi

Høytstående i rettsvesenet dømt for å stjele smykker · Mer salg enn noensinne før · Verdens beste whisky selges for 14 euro hos Aldi

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Høytstående i rettsvesenet dømt for å stjele smykker

Generalsekretæren for Junta de Andalucias rettsvesen, Eugenio Pizarro, har valgt å fratre sin stilling, etter at han nylig ble dømt for å ha stjålet flere av sin svigermors smykker. Generalsekretæren har tilstått og akseptert sin straff på 12 måneders fengsel og 4.900 euro i bot. Hadde han ikke tilstått og samarbeidet med myndighetene kunne han ha fått fire års fengsel. Eugenio Pizarro hadde adgang til sin svigermors private pengeskap, hvor han gjennom en årrekke stjal hennes smykker for å videreselge dem til butikker som har spesialisert seg på kjøp av gull og sølv.
 
 
{loadposition landingpage2}
 
 

Mer salg enn noensinne før

Årets store sommersalg har begynt, og for første gang noensinne har alle Málaga-provinsens shoppingsentre og franchisekjeder startet salget på samme tid; den 1. juli. Tidligere valgte bl.a. El Corte Inglés å starte sitt sommersalg i august, noe som for inntil et par år siden var tradisjonen. Målt i timer kommer salget også til å vare lenger i år, for en justering av loven om åpningstider gir de store shoppingsentrene og varehusene muligheten for å holde åpent til klokken 23.00, mens detaljhandelen kan holde åpent helt til midnatt – også i helgene. Det har bl.a. Miramar-senteret i Fuengirola og butikker i Málagas havn, Muelle Uno, valgt å dra nytte av. Det forventes at flere bedrifter følger etter.
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 
whiskey

Verdens beste whisky selges for 14 euro hos Aldi

Det er ikke så mye glamour over dem, men målt på kvalitet er det ingen som slår dem. De to whiskyene Highland Black Scotch Whisky og Islay Single Malt Scotch Whisky har endt øverst på podiet i organisasjonen “Spirits Business Scotch Whisky Masters’” valg av verdens beste whiskyer. Den første i kategorien ”Beste 12 års whisky” og den andre i kategorien ”Beste malt Islay whisky”. De to whiskyene står på hyllene i alle Aldi supermarkedene til henholdsvis 14 og 19 euro. Noe tyder på at en god whisky ikke nødvendigvis behøver å være dyr.
 
 
{loadposition google}
 
 

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet